Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Ο Φερνάντο Σάντος και η απάντηση στον Μελισσανίδη

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 - 16:51

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ μίλησε ξανά με τον Πορτογάλο τεχνικό για το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Ελλάδα και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία

ΑΕΚ: Ο Φερνάντο Σάντος και η απάντηση στον Μελισσανίδη

Η ΑΕΚ έχει στοχεύσει στον Φερνάντο Σάντος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να το έχει αναλάβει προσωπικά.

Ο επόμενος προπονητής πρέπει να είναι μια προσεγμένη επιλογή για την ΑΕΚ. Ο Φερνάντο Σάντος, στην παρούσα φάση είναι ο εκλεκτός. Μάλιστα μίλησε ξανά με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, δείχνοντας πως πλέον υπάρχει… καπνός.

Τον αν θα βγει λευκός καπνός θα φανεί τις επόμενες 7 ημέρες. Ο εκλέκτορας της Πορτογαλίας έχει το βράδυ (24/3) ένα σημαντικό ματς. Τον ημιτελικό με την Τουρκία για τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ του Κατάρ, αναφορικά με την Ευρωπαϊκή ζώνη.

Αν πάρει τη νίκη θα πάει στον τελικό, όπου θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Ιταλία-Β. Μακεδονία. Αυτός είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τρίτη (29/3).

Αν περάσει και από τα δύο ματς, πρακτικά αυτό θα σημαίνει πως η Εθνική Πορτογαλίας θα βρεθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ. Που θα γίνει τον Δεκέμβριο στο Κατάρ.

Αν δεν περάσει αυτό θα σημαίνει αλλαγές για την Εθνική. Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία. Το είχε δηλώσει άλλωστε, πως αν αποτύχει θα παραιτηθεί.

Η ΑΕΚ θα παρακολουθήσει με το δικό της ενδιαφέρον την αποψινή, και αν υπάρχει και την επόμενη.

Η τελευταία επικοινωνία
Το άκρως ενδιαφέρον είναι πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης, πριν από μερικές μέρες μίλησε με τον Φερνάντο Σάντος. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ του εξήγησε το πλάνο και την τωρινή κατάσταση της ομάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον. Του αρέσει το πρότζεκτ της δημιουργίας μιας νέας ομάδας. Που θα την χτίσει στο νέο σύγχρονο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έμαθε και για τις αλλαγές που έχουν γίνει στο προπονητικό κέντρο.

Απαραίτητα εργαλεία για να μπορέσει να κάνει την δουλειά που θέλει. Όλα αυτά δείχνουν θετικά σημάδια πως θα δεχθεί την πρόταση που του έχει γίνει. Γιατί τον εξιτάρει να γυρίσει στον πάγκο ομάδας και να έχει καθημερινή τριβή.

Επίσης ο ίσιος νιώθει πως έχει κλείσει ο κύκλος του στην Εθνική Πορτογαλίας. Σημαντικό το έργο που έχει παράξει, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Euro και του Nations League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.