Ποδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: Βόμβες Πικέ για Μπαρτομέου με αφορμή το «Barcagate»

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2022 - 17:52

Χαμός από τον αρχηγό των Καταλανών με την επίθεση που έκανε στον πρώην πρόεδρο του συλλόγου για μια γκρίζα, όπως αποδείχθηκε, εποχή.

Μπαρτσελόνα: Βόμβες Πικέ για Μπαρτομέου με αφορμή το «Barcagate»

Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε σε μια γκρίζα εποχή με κατηγορίες εναντίον των παικτών με τον Πικέ να ρίχνει βολές στον πρώην πρόεδρο, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου.

Ο Πικέ τόνισε πως ο Μπαρτομέου του είπε ψέματα όπως και στον Λιονέλ Μέσι αναφορικά με το «Barcagate». Σε μια δύσκολα στιγμή της Μπαρτσελόνα με διαδικτυακές επιθέσεις στους παίκτες και όχι μόνο.

Ο πρώην πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» έχει απομακρυνθεί, εδώ και ενάμιση χρόνο. Παρόλα αυτά συνεχίζει να μένει στην επικαιρότητα λόγω του σκανδάλου και των κατηγοριών σε βάρους του, για διαφθορά.

Το «Barcagate» έχει να κάνει, με την συνεργασία, με μια εταιρία η οποία διαχειρίζεται σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, κατηγορήθηκε ότι μέσω της «I3 Ventures» προσπαθούσε να «θάψει» στελέχη της ομάδας.

Συγκεκριμένα με τις δεκάδες σελίδες που διαχειρίζονται στο Facebook και το Twitter, είχαν προσπαθήσει να κάνουν κακό στην εικόνα ποδοσφαιριστών και όχι μόνο. Είχαν γίνει προσπάθειες να πλήξουν το κύρος αρκετών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν φαίνονταν να υποστηρίζουν τον Μπαρτομέου στις εκλογές.

Ανάμεσα τους και αστέρια της ομάδας όπως, ο Λιονέλ Μέσι και ο Ζεράρ Πικέ. Όμως δεν είχαν σταματήσει σε παίκτες, έγινε το ίδιο με πολιτικούς αντιπάλους του πρώην στελέχους, για τις εκλογές της προεδρίας του συλλόγου. Ενώ ακολούθησαν την ίδια τακτική με θρύλους της ομάδας όπως ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Τσάβι και ο Κάρλες Πουγιόλ.

Ο Πικέ ανέφερε πως, ο Μπαρτομέου είχε πει σε αυτόν και τον Μέσι ότι δεν ήξερε τίποτα για το «Barca Gate». Συνέχισε λέγοντας ότι βγήκε σαν ανόητος να τον υπερασπιστεί σε συνέντευξη τύπου, ενώ ήξερε τα πάντα.

Ο υπεύθυνος ήταν το δεξί του χέρι και όταν ο 35χρονος τον επέκρινε σε συνέντευξη, του έστειλε μήνυμα πως δεν ήταν αλήθεια. Αργότερα, απέλυσε το δεξί του χέρι, συνεχίζοντας όμως να τον πληρώνει. Και ο Ισπανός τελείωσε λέγοντας πως λήφθηκαν κακές αποφάσεις στον σύλλογο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr