Ποδόσφαιρο

Συμπλοκές μεταξύ οπαδών Μαρσέιγ - Φέγενορντ

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2022 - 20:42

Συμπλοκές οπαδών λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο Βελοντρόμ   για το ματς  ρεβάνς της Μαρσέιγ με την Φέγενορντ για τα ημιτελικά του Conference League .

Συμπλοκές μεταξύ οπαδών  Μαρσέιγ - Φέγενορντ

Σε λίγη ώρα στo Βελοντρόμ θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός του Conferece League.

To κλίμα όμως μυρίζει μπαρούτι καθώς λίγο πριν την αναμέτρηση της τοπικής ομάδας ΜΑρσέιγ με την Ολλανδική Φέγενορντ υπήρχαν συμπλοκές μεταξύ Γάλλων και Ολλανδών οπαδών.

Τα γαλλικά ΜΜΕ ότι στο παλιό λιμάνι της πόλης του γαλλικού Νότου ένα από τα λεωφορεία που είχαν ναυλωθεί ειδικά για τη μεταφορά των Ολλανδών φιλάθλων στα γήπεδα, υπέστη ελαφριές ζημιές με ρίψεις αντικειμένων. Μετά την παρέμβαση της αστυνομίας τα επεισόδια σταμάτησαν με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν και συλλήψεις.

Σας θυμίζουμε ότι και στην ππρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων πρόσφεραν χορταστικό θέαμα στο χορτάρι και το φινάλε βρήκε τους Ολλανδούς να επικρατούν με 3-1. Δυστυχώς όμως πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, ο αγώνας στιγματίστηκε από επεισόδια μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων πριν από την έναρξή του μας στο "Κάιπ".

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

PHOTO GALLERY

Συμπλοκές μεταξύ οπαδών  Μαρσέιγ - Φέγενορντ
Συμπλοκές μεταξύ οπαδών  Μαρσέιγ - Φέγενορντ
Συμπλοκές μεταξύ οπαδών  Μαρσέιγ - Φέγενορντ