Ποδόσφαιρο

Η ΑΕΚ αγόρασε τον Στίβεν Τσούμπερ

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022 - 19:37

Η ΑΕΚ έδεσε τον  Στίβεν Τσούμπερ από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, ενεργοποιώντας  και τυπικά την οψιόν αγοράς του Ελβετού εξτρέμ έως το 2025.

Η ΑΕΚ αγόρασε τον  Στίβεν Τσούμπερ

Ο Ελβετός Τσούμπερ για τρία κόμη χρόνια θα φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα της ΑΕΚ!

Και επίσημα λοιπόν Ένωση και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ανακοίνωσαν πως ο Στίβεν Τσούμπερ θα ανήκει στην ελληνική ομάδα μέχρι το 2025.

Στα τυπικά της υπόθεσης η ΑΕΚ γνωστοποίησε και επισημοποίησε τη χρήση οψιόν αγοράς που έκανε για τον διεθνή Ελβετό εξτρέμ. Αυτό σημαίνει πως αυτόματα ενεργοποιείται και υπογεγραμμένο από το καλοκαίρι, συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή που τον δένει με την ΑΕΚ μέχρι και το καλοκαίρι του 2025.

Σας υπενθυμίζουμε πως η ΑΕΚ είχε αγοράσει τον Στίβεν Τσούμπερ καταβάλλοντας περίπου 1,6 εκατομμύρια ευρώ στην Άιντραχτ, η οποία και εκείνη με τη σειρά της γνωστοποίησε επίσημα την πώληση του ποδοσφαιριστή.

Ο Ελβετός μετακόμισε στη Φρανκφούρτη το 2020 και μετρώντας με τη γερμανική ομάδα 23 συμμετοχές και 3 ασίστ. Μετακόμισε στην ΑΕΚ πέρυσι το καλοκαίρι και στην πρώτη του σεζόν, έχει 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 7 γκολ και 4 ασίστ.

Σήμερα λοιπόν το πρωί της Παρασκευής (6/5) μετά την προπόνηση της ομάδος στα Σπάτα, ο Ελβετός εξτρέμ υπέγραψε το τριμερές συμφωνητικό ανάμεσα στην ΑΕΚ, την Αϊντραχτ και τον ίδιο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της Ένωσης:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Στίβεν Τσούμπερ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.