Ποδόσφαιρο

Στην Μαδρίτη για διαπραγματεύσεις ο Εμπαπέ!

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022 - 16:06

Ο Κιλιάμ Εμπαπέ βρίσκεται στην ισπανική πρωτεύουσα και φούντωσαν τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του και τις επαφές που έχει με την Ρεάλ.

Στην Μαδρίτη για διαπραγματεύσεις ο Εμπαπέ!

Ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός Cadena COPE είχε και φωτογραφία του Κιλιάν Εμπαμπέ. Έξω από εστιατόριο της Μαδρίτης, όπου πήγε να φάει με τον συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Ασράφ Χακίμι. Και τα σενάρια αναφορικά με το φλερτ που έχει με την Ρεάλ δίνουν και παίρνουν.

Ο 23χρονος επιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Παρί. Με τον ίδιο να έχει δηλώσει πως στις 21 του μήνα θα αποκαλύψει που θα συνεχίσει να παίζει μπάλα.

Πριν από μερικές μέρες η Le Parisien είχε δημοσίευμα που έλεγε πως θα πει το ναι στην Παρί για ανανέωση συμβολαίου. Πως θα πάρει πριμ υπογραφής 100 εκατ. ευρώ (με την εφορία) και θα έχει ετήσιες απολαβές κοντά στα 50 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο η μητέρα του Γάλλου σταρ διέψευσε πως υπάρχει συμφωνία, τονίζοντας πως οι επαφές με τις ενδιαφερόμενες ομάδες είναι σε εξέλιξη.

Εμπαπέ: Από το Παρίσι στη Μαδρίτη
Το πρωί της Δευτέρας (9/5) τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι κοντά στον Κιλιάν Εμπαμπέ. Με συμβόλαιο που μπορεί να του αποφέρει έως και 40 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο.

Για να έρθει και η πληροφορία από τον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena COPE, πως είναι στη Μαδρίτη. Μπορεί να είναι τυχαίο, μπορεί και όχι, αλλά το σίγουρο είναι πως οι Μαδριλένοι θα κάνουν ότι μπορούν για να τον αποκτήσουν.

Και ο ίδιος έχει δείξει πως θέλει να φύγει από την Παρί. Να πάει σε ένα πιο ιστορικό σύλλογο, με μεγαλύτερη αίγλη και πιθανότητες να κατακτήσεις περισσότερα τρόπαια. Κυρίως το Champions League, αλλά και να εκτοξεύσει περισσότερο την καριέρα του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr