Ποδόσφαιρο

Η Μπάγερν θέλει τον Μανέ!

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022 - 21:43

Η Μπάγερν Μονάχου ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σαντιό Μανέ από τη Λίβερπουλ, με το συμβόλαιο του 30χρονου Σενεγαλέζου εξτρέμ να λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Η Μπάγερν θέλει τον Μανέ!

Το κόλπο γκρόσο για την απόκτηση του Σαντιό Μανέ θέλει να κάνει η Μπάγερν Μονάχου που ενδιαφέρεται αν το αποκτήσει από την Λίβερπουλ και οι συζητήσεις με την Λίβερπουλ έχουν παγώσει.

Σύμφωνα με το Sky Sport Γερμανίας, ο τεχνικός διευθυντής των Βαυαρών έχει βάλει στο στόχαστρο τον Σαντιό Μανέ από τη Λίβερπουλ. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Σενεγαλέζο μεσοεπιθετικό της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, Σαντιό Μανέ, για να τον κάνει κάτοικο Allianz Arena το καλοκαίρι του .

Σύμφωνα πάντα με το γερμανικό δημοσίευμα αναφέρει πως η Μπάγερν μπορεί να αντέξει το συμβόλαιό του Μανέ, του οποίου οι απολαβές είναι περίπου στα 20 εκατομμύρια ευρώ τη χρονιά. Η Λίβερπουλ κάνει τα πάντα για να ανανεώσει το συμβόλαιο του σούπερ σταρ της, Μοχάμεντ Σαλάχ, που λήγει το 2023 και αυτό φαίνεται να έχει ενοχλήσει ο Μανέ και αυτό ακριβώς προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Μπάγερν.

Συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων δεν έχουν γίνει, όμως ο Σαλιχάμιτζιτς συνάντησε τον ατζέντη του Σενεγαλέζου το Σαββατοκύριακο. Το φετινό μεταγραφικό παζάρι φαίνεται από τώρα να είναι καυτό. Ο Μανέ αγωνίζεται στην Λίβερπουλ από το καλοκαίρι του 2016. Φέτος, έχει καταγράψει 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 20 γκολ και τέσσερις ασίστ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr