Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Σίτι: Πέρασε από ιατρικά ο Χάαλαντ!

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022 - 19:27

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις εν όψει της μεγάλης μεταγραφής του στην Μάντσεστερ Σίτι.

Μάντσεστερ Σίτι: Πέρασε από ιατρικά ο Χάαλαντ!

Ο Νορβηγός επιθετικός, Έρλινγκ Χάαλαντ, πήρε άδεια από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στις Βρυξέλλες. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χάαλαντ πήρε ειδική άδεια από την Ντόρτμουντ που είναι έτοιμη να παραχωρήσει στην Μάντσεστερ Σίτι τον νεαρό, έναντι 75 εκατομμυρίων ευρώ που είναι η ρήτρα του στους Βεστφαλούς. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού για σήμερα του Νορβηγού με τον γιατρό της Μάντσεστερ Σίτι και όντως αυτό συνέβη το πρωί της Δευτέρας στο νοσοκομείο «Erasmus».

Αυτό επιβεβαιώθηκε αφού η, η Ντόρτμουντ γνωστοποίησε ότι όντως ο παίκτης δεν ήταν παρών στη σημερινή προπόνηση για «προσωπικούς λόγους». Βέβαια ερωτηματικά δημιουργούνται για τους λόγους που οδήγησαν τη Μάντσεστερ Σίτι να πραγματοποιήσει τις ιατρικές εξετάσεις σε… ουδέτερο έδαφος, με το δημοσίευμα να τονίζει ότι αυτό οφείλεται στην επιθυμία των «πολιτών» να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διακριτικότητα στο θέμα, μέχρι να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Όλα αυτά επιβεβαιώνονται με τις σημερινές δημοσιεύσεις των Βέλγων και συγκεκριμένα το «dhnet.be» σύμφωνα με το οποίο ο χαρισματικός φορ έχει ήδη περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις Βρυξέλλες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr