Ποδόσφαιρο

Από 21.478 εισιτήρια θα πάρουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου!

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022 - 17:12

Πάρθηκε η απόφαση, στην τελική σύσκεψη της Δευτέρας 9 Μαΐου, για τον αριθμό των εισιτηρίων, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (Σάββατο 21 Μαΐου). Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, θα πάρουν από 21.478 εισιτήρια, ενώ η ΕΠΟ, θα διάθεσει και η ίδια, 5.500 εισιτήρια, για τους φιλάθλους.

Από 21.478 εισιτήρια θα πάρουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου!

Η τελική σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, πήρε μέρος την Δευτέρα 9 Μαΐου. Πραγματοποιήθηκε, ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για το εν λόγω γεγονός.

Η απόφαση που πήραν οι εμπλεκόμενοι, για τον τελικό του Σαββάτου 21 Μαΐου, είναι πως θα παραβρεθούν 50.000 φίλαθλοι. Οι δύο ομάδες θα πάρουν από 21.478 εισιτήρια η καθεμία, για να τα εξασφαλίσουν στους οπαδούς τους. Ενώ και η ΕΠΟ, από την δική της πλευρά, θα διαθέσει 5.500 εισιτήρια.

Η αρχική πρόταση που είχε κάνει η ΕΠΟ στις δύο ομάδες, ήταν να πάρουν από 17.000 εισιτήρια η καθεμία. Έτσι ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο, να προβληθούν επεισόδια, πριν κατά την διάρκεια, ακόμη και μετά τον τελικό. Και να μην υπάρξουν άσχημες συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς.

Αλλά απ’ ότι φαίνεται και από την απόφαση που πήραν, ξεπέρασαν αυτές τις σκέψεις και την αρχική τους αντίδραση. Ενώ νιώθουν περισσότερη ασφάλεια, πως δεν θα είναι ιδιαίτερα επεισοδιακός ο τελικός, στο ΟΑΚΑ.

Αυτό που μπορεί να περιμένει ο κόσμος, είναι μια ανάλογη εικόνα, με τον τελικό του Κυπέλλου, του 2014. Όπου ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, είχαν έρθει ξανά αντιμέτωποι.

Σε εκείνο το παιχνίδι, οι δύο ομάδες πάρει τον ίδιο αριθμό εισιτηρίων. Ενώ το παρών έδωσαν πολλοί οπαδοί, χωρίς να γίνουν επεισόδια. Κάτι που η ΕΠΟ ευελπιστεί να συμβεί και αυτή τη φορά. Μέσα στις μέρες που θα ακολουθήσουν, οι δύο ομάδες αναμένονται, να ενημερώσουν τους οπαδούς τους. Σχετικά με τον τρόπο, με τον οποίο θα γίνουν διαθέσιμα τα εισιτήρια, για τον τελικό του φετινού Κυπέλλου Ελλάδος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.