Ποδόσφαιρο

Super League 1: Ο Ρεϊνσρέιμπερ στο ντέρμπι «αιωνίων».

Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 - 11:22

Ο Ισραηλινός Ρόι Ρεϊνσρέιμπερ θα διευθύνει το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Φέλιξ Μπριχ ορίστηκε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη.

Super League 1: Ο Ρεϊνσρέιμπερ στο ντέρμπι «αιωνίων».


Τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Super League ανακοίνωσε η ΚΕΔ. Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών από το Ισραήλ επιβεβαιώθηκαν και στο ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα στον Ολυμπιακό με τον Παναθηναϊκό θα σφυρίξει ο Ρόι Ρεϊνσρέιμπερ. Ο 42χρονος ρέφερι είναι διαιτητής της FIFA από το 2014 και κατατάσσεται ως διαιτητής πρώτης κατηγορίας της UEFA και έχει βρεθεί δύο φορές στην χώρα μας. Πέρσι σφύριξε το Αρης – Ολυμπιακός (1-1) ενώ φέτος διηύθυνε το Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα (0-5). Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Νταβίντ Μπίτον, Σάγκι Μετσάμπερ, στο VAR οι Ζιβ Άντλερ, Θ.Μωυσιάδης και 4ος ο Ζαμπάλας.


Η ΚΕΔ όρισε τον Γερμανό Φέλιξ Μπριχ να διευθύνει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που επιστρέφει έτσι για δεύτερη φορά στην ίδια σεζόν στην χώρα μας. Ο Μπριζ διηύθυνε και το 0-0 του Φεβρουαρίου του Αρη με τον ΠΑΟΚ και γενικότερα αποτελεί ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα στον χώρο. Μαζί του στο ματς της Τούμπας, θα είναι οι συμπατριώτες του Στέφαν Λουπ, Ρόμπερτ Κέμπτερ, στο VAR θα είναι ο Τίμο Γκέρα, με τον Φωτόπουλο ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Κουτσιαύτης. Τέλος, ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος ορίστηκε στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.