Ποδόσφαιρο

Η Μπενφίκα μπήκε σφήνα για τον Κουαλιάτα!

Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 - 16:07

Η Μπενφίκα μπήκε σφήνα, για την απόκτηση του Κουαλιάτα. Όπου ο ΠΑΟΚ ήταν μέχρι πρότινος το μεγάλο φαβορί για να το κάνει δικό του. 

Η Μπενφίκα μπήκε σφήνα για τον Κουαλιάτα!

Η Μπενφίκα τη φετινή σεζόν, πραγματοποίησε πολύ μέτρια σεζόν στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο. Αφού στη Liga Nos είναι στην 3η θέση, 17 βαθμούς μακριά από τη πρωτοπόρο Πόρτο. Ενώ στο Κύπελλο αποκλείστηκε στην προημιτελική φάση με αντίπαλο την Πόρτο.

Ωστόσο στην Ευρώπη τα πήγε πολύ περίφημα, καθώς βρέθηκε μέχρι τις 8 καλύτερες ομάδες του Champions League, αλλά δεν κατάφερε να προχωρήσει ακόμα περισσότερο, αφού γνώρισε τον αποκλεισμό από την Λίβερπουλ.

Πλέον οι ιθύνοντες της ομάδας, αποφάσισαν να φτιάξουν ένα σύνολο από παίκτες, όπου θα είναι σε νεαρή ηλικία. Έτσι τα πρώτα ονόματα βγήκαν στην επιφάνεια, με το όνομα του Κουαλιάτα να παίζει πολύ δυνατά. Καθώς οι Αετοί μπήκαν σφήνα για την απόκτηση του. Αφού η ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον μάνατζερ του και την ομάδα του.

Μάλιστα ο Μπότο τα βρήκε σε όλα με την ομάδα για την παραχώρηση του, όπου θα φτάσει η τιμή του στα 1.800.000 ευρώ. Αλλά σύμφωνα με Πορτογαλικό δημοσίευμα οι Αετοί μπήκαν γερά στο κόλπο και διαφοροποιήθηκαν λίγο τα πράγματα.

Πλέον θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, να δούμε εάν εν τέλι ο Κουαλιάτα παραχωρηθεί στον ΠΑΟΚ, η εάν γίνει η απόλυτη ανατροπή και πάει στην Πορτογαλία για χάρη της Μπενφίκα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.