Ποδόσφαιρο

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε και επίσημα τον Χάαλαντ!

Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 - 17:51

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε και επίσημα, την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ. Όπου θα παραμείνει για 5 χρόνια στον Αγγλικό σύλλογο. 

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε και επίσημα τον Χάαλαντ!

Η Μάντσεστερ Σίτι για άλλη μία χρονιά, δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο της Champions League. Αφού γνώρισε τον αποκλεισμό από την Ρεάλ Μαδρίτης στην ημιτελική φάση του θεσμού.

Έτσι οι ιθύνοντες του συλλόγου, αποφάσισαν να πάρουν έναν εξαιρετικό και βαρβάτο επιθετικό, όπου θα σκοράρει με μεγάλη ευκολία. Πέρασαν πολλά και ενδιαφέροντα ονόματα απάνω στο τραπέζι, ωστόσο το όνομα που ξεχώρισε πιο πολύ από όλα, ήταν του Νορβηγού ποδοσφαιριστή Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος πραγματοποιεί τρομερές εμφανίσεις με την ομάδα της Ντόρτμουντ.

Για αυτό το λόγο άνθρωποι της ομάδας, άρχιζαν γρήγορα τις διαπραγματεύσεις με τον παίκτη. Ωστόσο πρώτα είχε προταθεί στην Μπαρτσελόνα, αλλά ο ίδιος ο Χάαλαντ ήθελε και έγινε πραγματικότητα να αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Αγγλίας για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Πολίτες δαπάνησαν το ποσό των 60.000.000 ευρώ στην Ντόρτμουντ για να πάρουν αυτό το μεγάλο αστέρι από τους Γερμανούς, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης. Μάλιστα μέσα στους όρους θα υπάρχουν και μπόνους, όπου θα ξεπεράσουν τα 100.000.000 ευρώ.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, θα είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στην Αγγλία. Αφού παίρνει περίπου 400.000 ευρώ την εβδομάδα, τα ίδια που παίρνει και ο Ντε Μπρόινε.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ με τους Κίτρινους της Γερμανίας, είχε 85 γκολ σε 88 συμμετοχές. Ενώ θα γίνει και επίσημα ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι από την 1η Ιουλίου του 2022.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr