Ποδόσφαιρο

Η Ντόρτμουντ απέκτησε και επίσημα τον Αντεγιέμι!

Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 - 18:44

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ απέκτησε και επίσημα τον Αντεγιέμι. Όπου θα είναι ο αντικαταστάτης του Έρλινγκ Χάαλαντ. 

Η Ντόρτμουντ απέκτησε και επίσημα τον Αντεγιέμι!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ όπου φέτος δεν τα πήγε καθόλου καλά σε πρωτάθλημα, Κύπελλο, αλλά και την Ευρώπη. Έβαλε μπρος τις μηχανές για την ενίσχυση στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο του Καλοκαιριού.

Οι ιθύνοντες της ομάδας, στόχος τους ήταν να καλύψουν γρήγορα με τον αντικαταστάτη του Έρλινγκ Χάαλαντ, όπου από τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν θα αγωνίζεται στην Αγγλία και την Μάντσεστερ Σίτι.

Έτσι βρήκαν άμεσα τον παίκτη, όπου θα καλύψει το κενό του Νορβηγού σούπερ σταρ. Και θα είναι ο Αντεγιέμι από την Αυστριακή Σάλτσμπουργκ. Είναι ένας από τους πιο φορμαρισμένους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη. Αφού με τη συγκεκριμένη ομάδα, κατάφερε να δώσει τα πάντα και να κατακτήσει πολλά ισάριθμα τρόπαια σε πρωτάθλημα, αλλά και Ευρώπη.

Οι Βεστφαλοί δαπάνησαν το ποσό των 38.000.000 ευρώ στη Σάλτσμπουργκ για να τον κάνει δικό της. 'Ενώ από την πλευρά του ο Γερμανός ποδοσφαιριστής είναι πανέτοιμος, να δώσει τα πάντα, με αποτέλεσμα να βοηθήσει την νέα του ομάδα στους καινούργιους στόχους που θα βάλει για την νέα σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr