Ποδόσφαιρο

Πρόκριση στον τελικό με απίθανη ανατροπή Καϊσέρισπορ - Τράμπζονσπορ 4-2

Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 - 23:53

Το γκολ του Μπακασέτα δεν έφτασε στους πρωταθλητές.. αποκλεισμός από τον τελικό κυπέλλου με ανατροπή, Καϊσέρισπορ - Τράμπζονσπορ 4-2.

Πρόκριση στον τελικό με απίθανη ανατροπή Καϊσέρισπορ - Τράμπζονσπορ 4-2

Ιδανική αυτόχειρας αποδείχθηκε στην Καισάρεια η πρωταθλήτρια Τράμπζονσπορ και έμεινε εκτός τελικού στο Κύπελλο Τουρκίας χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει το νταμπλ.

Σας θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς η Τράμπζονσπορ 4-2 είχε επικρατήσει με 1-0 στην Τραπεζούντα κόντρα στην Καϊσέρισπορ.

Η πρωταθλήτρια Τουρκίας όμως δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με ανατροπή από την Καϊσέρισπορ με 4-2. Ο Τάσος Μπακασέτας σκόραρε για την πρόκριση της ομάδας του στο 82', όμως οι γηπεδούχοι με δύο γκολ έφεραν τα πάνω κάτω.

Οι πρωταθλητές Τουρκίας με τον Έλληνα Μπακασέτα στην αρχική σύνθεση τους, μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 3' με τον Νουακαέμε.

Η συνέχεια της αναμέτρησης δεν ήταν ανάλογη με την Τράμπζονσπορ να πιέζεται πολύ και να αντέχει μέχρι το ημίχρονο, γιατί στο 2μέρος τα πράγματα άλλαξαν.

Στο 48' λεπτό της αναμέτρησης ήρθε η ισοφάριση από τον Μπασάν που είχε μπει στο ματς στην ανάπαυλα, ενώ λίγο αργότερα είχε και δοκάρι.

Στο 59’ ο Ματζίντ Χοσεϊνί έκανε την ανατροπή, με τους γηπεδούχους να κρατούν το πόδι στο γκάζι και να συνεχίζουν να χάνουν ευκαιρίες.

Η Τράμπζονσπορ δεν το έβαλε κάτω... και κόντρα στη ροή του αγώνα έκανε το 2-2 στο 82' με γκολ του Τάσου Μπακασέτα, σκορ που έδινε την πρόκριση στην ομάδα του Αμπντουλάχ Αβτζί.

Και εκεί που άπαντες πίστευαν ότι οι «μπορντομαβιλέρ» είναι μία ανάσα από τον τελικό..

στο 90+1' ο Μπασάν ανατράπηκε στην περιοχή από τον Βίτορ Ούγκο, με τον Μαμ Τιαμ να κάνει το 3-2, σκορ που οδηγούσε το ζευγάρι στην παράταση.

Μετά το γκολ δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των πάγκων, με συνέπεια να αυξηθεί ο χρόνος των καθυστερήσεων, κάτι που ευνόησε τους οικοδεσπότες.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε με μία αντεπίθεση στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπασάν σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και ξεγέλασε τον Ουγκουρτζάν Τσακίρ, καταλήγοντας στα δίχτυα.

Η ομάδα των γηπεδούχων και του Έλληνα Κολοβέτσιου προκρίθηκε για δεύτερη φορά στον τελικό της διοργάνωσης, στοχεύοντας στο 2/2, ύστερα από την κατάκτηση του 2008.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου στο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης, ενώ η Καϊσέρισπορ θα αναμετρηθεί για το τρόπαιο με μία εκ των Σίβασπορ ή Αλάνιασπορ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

PHOTO GALLERY

Πρόκριση στον τελικό με απίθανη ανατροπή Καϊσέρισπορ - Τράμπζονσπορ 4-2
Πρόκριση στον τελικό με απίθανη ανατροπή Καϊσέρισπορ - Τράμπζονσπορ 4-2