Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θέλει και ντε Γιονγκ!

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 - 10:52

Αυξάνεται η ολλανδική… παροικία στο «Ολντ Τράφορντ» καθώς ο νέος τεχνικός Ερικ τεν Χααγκ επιδιώκει να… αρπάξει από την Μπαρτσελόνα τον Φρένκι ντε Γιονγκ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θέλει και ντε Γιονγκ!

Έντονη θα είναι η ολλανδική παρουσία στο Μάντσεστερ την επόμενη χρονιά. Ο τεχνικός του Αγιαξ, Ερικ τεν Χάαγκ έκανε την… αρχή υπογράφοντας συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια με τους «κοκκινους διαβόλους» ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και η συμφωνία με τον βοηθό του στους Αμστερντάμερς, Μίτσελ φαν ντερρ Χααγκ που θα αποτελέσει ξανά το «δεξί» του χέρι.

Σύμφωνα με ισπανικά και αγγλικά δημοσιεύματα, ο τεν Χάαγκ έχει ζητήσει από την διοίκηση της Γιουνάιτεντ, την απόκτηση του Φρένκι ντε Γιονγκ από την Μπαρτσελόνα, σε μια «κομβική» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται προσθήκη. Ο ντε Γιονγκ ήταν το βασικό γρανάζι στην πορεία του Αγιαξ μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ την σεζόν 2018-19 και εξαργύρωσε μάλιστα την εντυπωσιακή σεζον με μετακίνηση στους Καταλανούς έναντι 75 εκατομμυρίων ευρώ. Ο 24χρονος μέσος δεν έχει «πιάσει» πάντως τα επίπεδα απόδοσης που ανέμεναν οι περισσότεροι και έτσι οι διοικούντες των Καταλανών φέρονται «ανοιχτοί» σε τυχόν παραχώρηση του. Τα αγγλικά μέσα «προχωρούν» μάλιστα την συζήτηση και στο επόμενο επίπεδο και κάνουν λόγο για προσφορά 90 εκατ. ευρώ της Γιουνάιτεντ βάζοντας στο κάδρο και την μετακίνηση του Ράσφορντ και δύο ακόμα ποδοσφαιριστών.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr