Ποδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: «Εκτός κινδύνου ο Αραούχο»

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 - 11:30

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι παρουσιάστηκε καθησυχαστικός για την πορεία της υγείας του Ρόναλντ Αραούχο που μετά από σύγκρουση με τον Γκάβι στο ματς με την Θέλτα, έχασε τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Μπαρτσελόνα: «Εκτός κινδύνου ο Αραούχο»

Θετικά είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του Ουρουγουανού αμυντικού, σύμφωνα με τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα, Τσάβι. Οι Καταλανοί επικράτησαν χθες της Θέλτα (3-1) αλλά άπαντες «πάγωσαν» μετά τον τραυματισμό του Αραούχο που λιποθύμησε και χρειάστηκε να αποχωρήσει με ασθενοφόρο. Ο Τσάβι τοποθετήθηκε λίγες ώρες αργότερα στο Movistar Futbol και έριξε τους τόνους. «Σύμφωνα με τον γιατρό, έχει τις αισθήσεις του, είναι εκτός κινδύνου και δεν πρέπει να ανησυχούμε. Θα περάσει το βράδυ στο νοσοκομείο για προληπτικούς και μόνο λόγους».

Η Μπαρτσελόνα βρισκόταν ήδη μπροστά στο σκορ 3-1 όταν στο 61ο λεπτό, ο Αραούχο βρέθηκε στο έδαφος μετά από σύγκρουση με τον Γκάβι και έχασε τις αισθήσεις του σκορπώντας πανικό στις εξέδρες του «Καμπ Νου». Τιο ιατρικό επιτελείο τον επανέφερε πριν μεταφερθεί με ασθενοφόρο και σύμφωνα τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν υπέστη διάσειση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr