Ποδόσφαιρο

To super deal που έκανε ο Ολυμπιακός με την Cosmote TV

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 - 12:42

Οι ερυθρόλευκοι μετά από πολλά χρόνια αφήνουν την NOVA για να πάνε στην Cosmote TV με συμφωνία που θα τους αποφέρει μυθικό ποσό για τηλεοπτικά δικαιώματα σε ελληνικό επίπεδο

To super deal που έκανε ο Ολυμπιακός με την Cosmote TV

Ο Ολυμπιακός θα φύγει από τη NOVA μετά από συνεργασία πολλών ετών και πάει στην Cosmote TV με συμφωνία που χαρακτηρίζεται εντυπωσιακή.
Μεγάλη η μάχη ανάμεσα σε NOVA και Cosmote TV. Ο Ολυμπιακός είναι η πλέον εμπορική ομάδα, με δυναμική και όποιος έχει τα τηλεοπτικά του δικαιώματα κερδίζει πολλά. Με την αλλαγή που αναμένεται να γίνει, να είναι σημαντική.

Πιο συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι φεύγουν από τη NOVA μετά από συνεργασία 15 ετών. Για να πάνε στην Cosmote TV, όπου στο παρελθόν είχαν έρθει σε σύγκρουση πολλές φορές. Επί ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν πολλές οι κόντρες. Και οι ανακοινώσεις.

Τώρα τα πάντα άλλαξαν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε το ναι. Και πως να γίνει διαφορετικά, όταν λέγεται στην πιάτσα πως οι πρωταθλητές Ελλάδας θα βάλουν, συνολικά στο ταμείο τους πάνω από 45 εκατ. ευρώ.

Χρήματα που δίνουν μεγάλη ανάσα αφού και οι ερυθρόλευκοι επλήγησαν από την πανδημία. Δύο χρόνια τώρα έχασαν πολλά έσοδα από χορηγούς και εισιτήρια. Πρόσφατα οπ Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ, που ήταν στα 10 εκατ. ευρώ. Η αύξηση είχε να κάνει με την κάλυψη των εξόδων στην ΠΑΕ, που συσσωρεύθηκαν και ήταν πολλά.

Ακριβό το ρόστερ για τα ελληνικά δεδομένα, πολλά τα συμβόλαια παικτών γενικά, ενώ και η ακαδημία για να λειτουργήσει είναι πολυέξοδη. Βάλτε μέσα πως η ομάδα φέτος δεν προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League. Με αποτέλεσμα να χαθούν πάνω από 20 εκατ. ευρώ.

Έτσι λοιπόν ήρθε κουτί η πρόταση της Cosmote TV για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Από την άλλη η συγκεκριμένη ιδιωτική τηλεόραση έχασε από τη NOVA την Premier League. Μεγάλο το πλήγμα, αφού το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, από τον Αύγουστο θα μεταδίδεται από τη NOVA και για τα επόμενα 6 χρόνια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.