Ποδόσφαιρο

Μίλαν: Έρχεται ως «ελεύθερος» ο Οριγκί

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 - 13:48

Κόλπο γκρόσο για την Μίλαν που έχει συμφωνήσει με τον Ντιβόκ Οριγκί που αποχωρεί ως ελεύθερος από την Λίβερπουλ.

Μίλαν: Έρχεται ως «ελεύθερος» ο Οριγκί

Η Μίλαν παλεύει για την κατάκτηση του τίτλου στην Serie A αλλά ήδη ετοιμάζει την επόμενη ημέρα και ο Βέλγος επιθετικός της Λίβερπουλ αναμένεται να αποτελέσει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα. Οι «ροσονέρι» εκμεταλλεύτηκαν μάλιστα τους όρους του συμβολαίου του 27χρονου που δεν συμπλήρωσε τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών και έτσι θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από το «Ανφιλντ». Ο διεθνής φορ έχει αγωνιστεί μόλις έξι φορές φέτος στην Premier League μετρώντας μόλις 101 λεπτά συμμετοχές ερχόμενος και στα έξι ματς από τον πάγκο.


Σύμφωνα με το έγκυρο Atlletic ο Οριγκό θα αποτελέσει την τελευταία κίνηση της τωρινής διοίκησης, καθώς οι «ροσονέρι» βρίσκονται στο… μεταίχμιο της διοικητικής αλλαγής. Οι οικονομικοί κολοσσοί Investcorp και RedBird Capital Partners έχουν βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις για την υπάρχουσα διοίκηση της αμερικανικής επενδυτικής εταιρείας Investcorp and RedBird Capital Partners και σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η Μίλαν θα πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr