Ποδόσφαιρο

Μπάγερν Μονάχου: Μαζραουί, ο πρώτος!

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 - 14:44

Την πρώτη μεταγραφή πραγματοποίησε η Μπάγερν Μονάχου καθώς απέκτησε τον Νουσαϊρ Μαζραουί από τον Αγιαξ σύμφωνα με το Kicker.

Μπάγερν Μονάχου: Μαζραουί, ο πρώτος!

Ο 24χρονος Μαροκινός μπακ βρισκόταν στο στόχαστρο τόσο της Μπάγερν όσο και της Μπαρτσελόνα καθώς είχε αρνηθεί την πρόταση του Αγιαξ για επέκταση του συμβολαίου του. Τον Μάρτιο φερόταν να είχε συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα αλλά μετά από επικοινωνία με τον τεχνικό των Βαυαρών, Τζούλιαν Νάγκελμαν υπήρξε αλλαγή σκηνικού! Ο Μαζραουί φέρεται να έχει περάσει ήδη τις ιατρικές εξετάσεις και η επίσημη μετακίνηση του θα ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με τον Αγιαξ. Στους Αμστερντάμερς αγωνίζεται από το 2017 και πραγματοποίησε 136 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (10 γκολ/9 ασίστ).

Ο Μαζραουί δεν θα είναι η πρώτη… ολλανδική προσθήκη των Βαυαρών καθώς η Μπάγερν «παλεύει» και για την υπογραφή του wonderkid του Αγιαξ, Ράιαν Χράφενμπερχ. Ο 19χρονος μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο όλων σχεδόν των… μεγάλων της Ευρώπης, αλλά ο ίδιος φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Bundesliga που βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Αγιαξ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr