Ποδόσφαιρο

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι παρελθόν από την Κηφισιά!

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 - 15:10

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν θα συνεχίζει την καριέρα του στο πάγκο της Κηφισιάς. Μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην ομάδα του Βορείου Προαστίου. 

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι παρελθόν από την Κηφισιά!

O Δημήτρης Ελευθερόπουλος με λαμπρή καριέρα μέχρι στιγμής, σε πάγκους πολλών ομάδων, όπως είναι ο Αστέρας Τρίπολης, η Κέρκυρα, ο Πανθρακικός, ο Πανιώνιος, αλλά και η ΑΕΚ Λάρνακας από τη Κύπρο.

Τη φετινή σεζόν, αποφάσισε και πήρε την απόφαση, να καθίσει στο πάγκο της Κηφισιάς, όπου συμμετείχε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Super League 2. Με αποτέλεσμα να τα πάει πολύ καλά, αφού τερμάτισε στην 6η θέση στον Νότιο όμιλο. Έτσι η ομάδα έδειξε τις προθέσεις της, για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα τη νέα σεζόν με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Καθώς μεγάλος στόχος της διοίκησης, είναι η ομάδα τους, να είναι μέσα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος για τα μεγάλα σαλόνια στη Super League 1.

Έτσι μετά από απόφαση που πήρε ο Χρίστος Πρίτσας μεγαλομέτοχος μαζί με τους υπόλοιπους ανθρώπους της ομάδας, να μην έχουν στην άκρη του πάγκου τον Έλληνα προπονητή. Για αυτό το λόγο του έλεισαν το συμβόλαιο και έγινε παρελθόν από την Κηφισιά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr