Ποδόσφαιρο

Ο Ρόναλντ Αραούχο βγήκε από το νοσοκομείο!

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 - 15:59

Ο Ρόναλντ Αραούχο βγήκε από το νοσοκομείο μετά από μία μέρα νοσηλείας, αφού προηγήθηκε ο σοβαρός τραυματισμός στον αγώνα με τη Θέλτα. 

Ο Ρόναλντ Αραούχο βγήκε από το νοσοκομείο!

Ο Ρόναλντ Αραούχο είχε ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό, στον αγώνα με την Θέλτα. Μετά από άσχημη σύγκρουση με παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας, με αποτέλεσμα να παίζει άτσαλα στο έδαφος και να χάσει για λίγο τις αισθήσεις του.

Έτσι οι γιατροί της ομάδας, έτρεξαν για να το πάρουν τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο έπρεπε και ήταν αναγκαίο, να φύγει με το ασθενοφόρο για το Νοσοκομείο της Βαρκελώνης, για του κάνουν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Έτσι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, μετά τις εξετάσεις που του έγιναν, έδειξαν πως υπέστη διάσειση. Αλλά όμως ήταν άκρως ικανοποιητικές ως πρώτη άποψη.

Έτσι σήμερα το πρωί πήρε εξιτήριο, μετά από την έγκριση κιόλας των γιατρών, ώστε να πάει στο σπίτι του και να είναι δίπλα στην οικογένεια του και σε αγαπημένα του πρόσωπα. Για αυτό το λόγο από ότι όλα φαίνονται δεν θα αγωνισθεί στον αγώνα της Κυριακής με την Χετάφε, αλλά θα είναι έτοιμος στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν με αντίπαλο την άκρως επικίνδυνη ομάδα της Βιγιαρεάλ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr