Ποδόσφαιρο

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να ανανεώσει για δύο χρόνια τον Μπενζεμά!

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 - 17:23

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει διακαώς να ανανεώσει για δύο χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι το 2024 με τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο οποίος τη φετινή σεζόν πραγματοποιεί μεγάλες εμφανίσεις με το Μαδριλένικο σύλλογο. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να ανανεώσει για δύο χρόνια τον Μπενζεμά!

Ο Καρίμ Μπενζέμα τη φετινή σεζόν, πραγματοποιεί ονειρεμένες εμφανίσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης. Αφού είναι ο πιο φορμαρισμένος ποδοσφαιριστής σε όλη την Ευρώπη, με αποτέλεσμα να σκοράρει με μεγάλη ευκολία και να είναι ο μεγάλος ηγέτης στον Ισπανικό σύλλογο.

Καθώς με τα ισάριθμα γκολ του, βοήθησε να κατακτήσει η ομάδα του τον Τίτλο στην Ισπανία. Ενώ φυσικά βοήθησε με τα μεγάλα κατορθώματα του, να βρεθεί στο μεγάλο τελικό του Champions League όπου θα αντιμετωπίζει την Λίβερπουλ. Και μεγάλος της στόχος είναι διεκδικήσει άλλο ένα Ευρωπαικό τρόπαιο.

Έτσι οι ιθύνοντες της ομάδας, μετά από αυτά τα τρομερά κατορθώματα που πέτυχε ο Γάλλος σούπερ στάρ. Είναι έτοιμοι να τον ανανεώσουν το συμβόλαιο μέχρι το 2024. Από την πλευρά του ο Μπενζεμά θέλει να παραμείνει πολύ στην ομάδα που αγαπήθηκε πολύ από το κόσμο της. Για αυτό το λόγο οι δύο πλευρές κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και να είναι θέμα ημερών να κλείσει θετικά αυτή η υπόθεση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr