Ποδόσφαιρο

«Διπλό» στην Τούμπα και... βλέπει Ευρώπη

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 - 20:45

Με το «χρυσό» γκολ του Αμπουμπακάρ Καμαρά στο 63', ο Άρης νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έβαλε... φωτιά στη «μάχη» για την έξοδο στην Ευρώπη.

«Διπλό» στην Τούμπα και... βλέπει Ευρώπη

Ο Άρης συνέχισε την εξαιρετική παράδοση που έχει τη φετινή σεζόν απέναντι στον ΠΑΟΚ και στο τελευταίο, φετινό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες. Στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1. Οι «κίτρινοι» νίκησαν 1-0, όπως είχαν κάνει και στο ματς της κανονικής διάρκειας στην έδρα του ΠΑΟΚ. Αλλά το «διπλό» που πήραν το απόγευμα της Τετάρτης έχει τεράστια σημασία. Διότι, έστω και προσωρινά, τους ανέβασε στην 3η θέση της βαθμολογίας, η οποία δίνει εισιτήριο για τα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης χρονιάς.

«Χρυσό» γκολ του Καμαρά

Ο Άρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Είχε μεγαλύτερη ανάγκη για τη νίκη και την κατέκτησε. Στο 39' είχε την καλύτερή του στιγμή, αλλά ο Καμαρά καθυστέρησε, έχασε τον έλεγχο και της μπάλας και δεν μπόρεσε να σκοράρει απέναντι από τον Πασχαλάκη.

Ο ΠΑΟΚ «απάντησε» στο 51' με τη διπλή ευκαιρία των Σάστρε και Μουργκ. Στο σουτ του πρώτου, ο Κουέστα επενέβη, ενώ ο δεύτερος αστόχησε προ κενής εστίας. Ο Άρης έφτασε στο ζητούμενο, το γκολ, στο 63'. Η πάσα του Μαντσίνι για τον Καμαρά ήταν ιδανική και ο φορ από τη Μαυριτανία σκόραρε, δίνοντας το προβάδισμα στον Άρη (0-1).

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχάι (79' Τσόλακ), Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας (66' Σβαμπ), Κούρτιτς, Τέιλορ (66' Μιτρίτσα), Μουργκ (66' Σοάρες), Ζίβκοβιτς, Άκπομ.

Άρης (Χ. Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά (68' Σάκιτς), Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σούντγκρεν, Ντουκουρέ, Ματίγια, Μπερτόγλιο (79' Πάλμα), Ιτούρμπε (85' Δεληζήσης), Μαντσίνι (79' Γκαρσία), Καμαρά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.