Ποδόσφαιρο

«Μονομαχία» Παυλίδη-Δουβίκα στη Ολλανδία (vids)

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 - 01:58

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς της Ουτρέχτης με την Αλκμάαρ, με τους δύο Έλληνες επιθετικούς να σκοράρουν.

«Μονομαχία» Παυλίδη-Δουβίκα στη Ολλανδία (vids)

Ματσάρα με ελληνικό ενδιαφέρον στην Ολλανδία. Η αναμέτρηση της Ουτρέχτης με την Αλκμάαρ δεν είχε νικητή. Έληξε ισόπαλη 2-2. Συγκλονιστική αναμέτρηση που κρίθηκε στις καθυστερήσεις. Με τους Βαγγέλη Παυλίδη και Τάσο Δουβίκα να πρωταγωνιστούν και να ξεχωρίζουν.

Ο Παυλίδης «χτύπησε» νωρίς

Η Αλκμάαρ μπήκε δυνατά στο ματς. Και βρέθηκε να προηγείται 2-0 στο πρώτο 15λεπτο. Με τον Βαγγέλη Παυλίδη να αποτελεί την «αιχμή του δόρατος» για την ΑΖ. Στο 12’ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ, ενώ τρία λεπτά αργότερα (15’) βρήκε και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα. Έτσι, με τον τρόπο αυτό, η Αλκμάαρ βρέθηκε να προηγείται 2-0 στην έδρα της Ουτρέχτης από πολύ νωρίς στην αναμέτρηση.

Buzzer beater από τον Δουβίκα

Οι γηπεδούχοι παρότι έμειναν από νωρίς πίσω στο σκορ με δύο γκολ, δεν το παράτησαν το ματς. Στο 37’ ο Φαν Ντε Στρέικ μείωσε σε 1-2. Ένα αποτέλεσμα που παρέμεινε ως τις καθυστερήσεις του αγώνα. Εκτός, στο τέταρτο λεπτό, ο Τάσος Δουβίκας με προβολή ισοφάρισε σε 2-2 και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Σε μια αναμέτρηση όπου οι δύο Έλληνες επιθετικοί που αγωνίζονται στο ολλανδικό πρωτάθλημα, ήταν οι πρωταγωνιστές του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr