Ποδόσφαιρο

Γιουβέντους: Τέλος εποχής για Κιελίνι

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 - 10:30

Την αποχώρηση του από την Γιουβέντους μετά από 17 χρόνια και 19 τίτλους ανακοίνωσε ο Τζόρτζιο Κιελίνι.

Γιουβέντους: Τέλος εποχής για Κιελίνι

Επισημοποιήθηκαν οι φήμες που ήθελαν τον πολύπειρο αμυντικό να αποχωρεί από τους «μπιανκονέρι» στο τέλος της σεζόν. Ο 37χρονος πλέον Κιελίνι στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του τελικού κυπέλλου ανακοίνωσε το τελος της θητείας του από την Γιουβέντους παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023 «αφήνοντας» ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του.


«Φέτος τα αποτελέσματα το αποδεικνύουν, το σημαντικό είναι να γνωρίζουμε αυτή τη διαδικασία που πρέπει να μπει σε εφαρμογή. Έζησα και δύο έβδομες θέσεις όταν ήμουν μεγάλο αγόρι, στην αρχή της καριέρας μου. Κάναμε αυτά τα δέκα υπέροχα χρόνια, τώρα είναι στο χέρι των αγοριών να συνεχίσουν. Ό,τι μπορούσα να κάνω το έκανα, ελπίζω να άφησα κάτι. Δευτέρα θα αποχαιρετήσω το Στάδιο, δίνω τα σκήπτρα σε πολλούς νέους. Νομίζω ότι άφησα κάτι και είμαι χαρούμενος που φεύγω σε ένα επίπεδο που είναι ακόμα τόσο ψηλά. Είναι 100% η επιλογή μου, πάντα έλεγα ότι θέλω να φύγω παρόλο που είμαι στα μεγάλα μου επίπεδα, φεύγω με χαρά και γαλήνη. Θα είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της ομάδας».


Ο Κιελίνι έχει δεχτεί ήδη μια σειρά προτάσεων από συλλόγους του MLS και μόλις τις τελευταίες ημέρες, η Λος Αντζελες Γκάλαξι προστέθηκε στην μεγάλη λίστα των… μνηστήρων για την υπογραφή του. Την Δευτέρα, η Γιουβέντους υποδέχεται την Λάτσιο και θα φορέσει για τελευταια φορά την μπιανκονέρο φανέλα, ενώ τον Ιούνιο θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με την Εθνική ομάδα της Ιταλίας σε φιλικό ματς με την Αργεντινή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr