Ποδόσφαιρο

Αγιαξ: Βρήκε τον αντικαταστάτη του τεν Χάαγκ

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 - 11:29

Ο Αλφρεντ Σρούντερ αναμένεται να αντικαταστήσει τον Ερικ τεν Χάαγκ στον πάγκο του Αγιαξ σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ολλανδία και το Βέλγιο.

Αγιαξ: Βρήκε τον αντικαταστάτη του τεν Χάαγκ

Ο Αγιαξ επικράτησε χθες με το επιβλητικό 5-0 της Χέρενφεν και κατέκτησε τον δεύτερο διαδοχικό και 36ο συνολικά τίτλο της ιστορίας του ενώ ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα. Ο επιτυχημένος τεχνικός Ερικ τεν Χάαγκ θα αποχωρήσει όπως έχει ήδη ανακοινωθεί για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας μάλιστα ως άμεσο συνεργάτη του, τον νυν βοηθό του Μίτσελ φαν ντερ Χάαγκ που επίσης θα μετακινηθεί στο «Ολντ Τράφορντ».

Οι Αμστερντάμερς έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Αλφρεντ Σρούντερ της Κλαμπ Μπριζ σύμφωνα με την έγκυρη Telegraaf και τα ρεπορτάζ επιβεβαιώνονται και από το γειτονικό Βέλγιο. Η Κλαμπ Μπριζ επικράτησε χθες στο ντέρμπι τίτλου των πλέι οφ Βελγίου της Ουνιόν και βρίσκεται μια… ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η μετακίνηση θα ανακοινωθεί στο τέλος της σεζόν. «Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι. Βρίσκομαι εδώ για την Μπριζ και μόνο για αυτό μπορώ να τοποθετηθώ» έριξε τους τόνους ο Σρούντερ στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του χθεσινού ματς.

Ο 49χρονος τεχνικός υπήρξε μάλιστα βοηθός του τεν Χάαγκ στον πάγκο του Αγιαξ την σεζόν 2018-19, εργάστηκε και σε Τβέντε, Χοφενχάιμ, Φιτέσε ενώ διετέλεσε βοηθός του Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr