Ποδόσφαιρο

Νάπολι: Νέες απειλές σε Σπαλέτι!

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 - 13:31

Νέο επεισόδιο στην κόντρα των οπαδών της Νάπολι με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, με τους «τιφόζι» των «παρτενοπέι» να απαιτούν την απομάκρυνση του 63χρονου τεχνικού.

Νάπολι: Νέες απειλές σε Σπαλέτι!

Οι οπαδοί ανάρτησαν πανό έξω από το «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» το βράδυ της Τετάρτης με ένα… ιδιαίτερο μήνυμα προς τον τεχνικό του συλλόγου. Το πανό έγραφε σε ναπολιτάνικη διάλεκτο: «16-10-21: Σπαλέτσι, θα σου επιστρέψουμε το Panda εφόσον αποχωρήσεις» και είχε υπογραφή από τους… κλέφτες! Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, οι «κλέφτες» αναφέρθηκαν στην κλοπή του οχήματος του Λουτσιάνο Σπαλέτι στις 16 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή.


Τα έντονα επεισόδια έχουν γίνει… συνήθεια στη Νάπολι που πριν το τελευταίο ματς με την Σασουόλο, οι οπαδοί εκτόξευσαν αυγά στο πούλμαν της αποστολής και στην συνέχεια τα… παρέδωσαν στον αρχηγό Ινσίνιε. Οι «παρτενοπέι» με το διπλό στο Μπέργκαμο επι της Αταλάντα (3-1, 4/3) βρέθηκαν σε τροχιά τίτλου αλλά έκτοτε παρέμειναν χωρίς νίκη στα τρία ματς που ακολούθησαν και μοιραία έχασαν τις ρεαλιστικές ελπίδες για την πρωτιά. Πλέον, και παρά τα δύο τρίποντα που ακολούθησαν βρίσκεται στο -7 από την πρωτοπόρο Μίλαν δυό στροφές πριν το φινάλε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr