Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Ιωαννίδης

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 - 14:28

Ο Φώτης Ιωαννίδης τραυματίστηκε στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, υπέστη ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον επτά ημέρες.

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Ιωαννίδης

Οι «πράσινοι» πανηγύρισαν σπουδαίο διπλό στο ντέρμπι «αιωνίων» αλλά δεν έλειψαν και τα δυσάρεστα νέα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Οι «πράσινοι» έχασαν τον βασικό επιθετικό που τραυματίστηκε στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και χρειάστηκε μάλιστα να αντικατασταθεί από τον Καρλίτος. Ο 22χρονος επιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις και μαγνητική, σύμφωνα με την οποία υπέστη ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου. Ο Ιωαννίδης δεν θα αγωνιστεί έτσι στα δύο τελευταία ματς των πλέι οφ των «πράσινων» με ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ και δίνει πλέον αγώνα… δρόμου για να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (21/5).

O διεθνής φορ έχει αγωνιστεί 26 φορές στην φετινή Σούπερ Λιγκ έχοντας σημειώσει τέσσερα γκολ, ενώ έχει πετύχει και δύο γκολ στα ματς κυπέλλου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.