Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Για απαντήσεις με τον Ολυμπιακό!

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 - 17:23

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του. Για τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραισκάκης. 

ΠΑΟΚ: Για απαντήσεις με τον Ολυμπιακό!

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ υπάρχει μία πολύ μεγάλη απογοήτευση, αφού η ομάδα προέρχεται από πολύ κακά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, αλλά συμπλήρωσε και 10 παιχνίδια χωρίς νικηφόρο αποτέλεσμα. Για αυτό το λόγο μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα με τον Άρη, υπήρξαν πολλές αποδοκιμασίες από μεγάλη μερίδα οπαδών προς τους παίκτες, αλλά και στον Ράσβαν Λουτσέσκου.

Ωστόσο προπονητής και παίκτες, μετά τον αγώνα επί του Άρη. Κάθισαν για πολύ ώρα μέσα στα αποδυτήρια. Και έκαναν αυτοκριτική. Με αποτέλεσμα να τονίζουν πως οφείλουν όλοι να αντιστρέψουν το κλίμα, με δύο ισάριθμες νίκες στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια για το πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Παναθηναικό, ώστε να κατακτήσουν τη 2η θέση στη κατάταξη. Ενώ να πάρουν και το Κύπελλο Ελλάδος, για να κάνουν χαρούμενους τους οπαδούς τους.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Ράσβαν Λουτσέσκου είδε με μεγάλη ικανοποίηση τον Ελ Καντουρί να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και να φωνάζει παρών για την αναμέτρηση του Πειραιά. Ενώ είδε και τους Κρέσπο, αλλά και Μπίσεσβαρ να βγάζουν ένα κομμάτι της προπόνησης.

Ωστόσο σε πρόγραμμα επανένταξης, είναι ο Αουγκούστο, ο Βιειρίνια, αλλά και ο Λύραντζης, όπου αυτοί οι τρεις θα είναι πανέτοιμοι για το μεγάλο τελικό της 21ης Μαίου με τον Παναθηναικό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.