Ποδόσφαιρο

Άρης: Στροφή στον κρίσιμο αγώνα με την ΑΕΚ

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 - 18:24

Ο Άρης ξεκίνησε την προετοιμασία του. Για το πολύ κρίσιμο αγώνα στην έδρα του, απέναντι στην ΑΕΚ. 

Άρης: Στροφή στον κρίσιμο αγώνα με την ΑΕΚ

Ο Άρης προέρχεται από τη τεράστια εκτός έδρας νίκη 0-1 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Και ανέβηκε πάλι η ψυχολογία στα ύψη, μετά τα δύο ισάριθμα άσχημα αποτελέσματα που είχαν με τον Παναθηναικό, αλλά και τον Ολυμπιακό.

Έτσι πλέον όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας, έστρεψαν το μυαλό τους στο μεγάλο και καθοριστικό αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στην ΑΕΚ. Όπου στόχος όλων είναι μόνο η νίκη, με αποτέλεσμα να βρεθούν μία ανάσα από την πρώτη τετράδα και την εξασφάλιση του Ευρωπαικού εισιτηρίου για το επόμενο Europa Conference League.

Στα αγωνιστικά τώρα, η σημερινή προπόνηση περιείχε τους ποδοσφαιριστές, όπου αγωνίσθηκαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, να παραμένουν στο γυμναστήριο για αποκατάσταση. Ενώ αυτοί που δεν αγωνίσθηκαν βγήκαν κανονικά για προπόνηση στις Εγκαταστάσεις του Δασυγένειου. Καθώς το πρόγραμμα είχε ασκήσεις τεχνικής, αλλά και ασκήσεις κατοχής.

Ο Χερμάν Μπούργος είδε τον Λούκα Σάσα, να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, με αποτέλεσμα να τεθεί στη διάθεση του προπονητή, για τη μεγάλη μάχη του Σαββάτου. Ενώ ο Γκάνεα συνέχιζε το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.