Ποδόσφαιρο

Ντόρτμουντ: Τέλος εποχής για Βίτσελ και Μπούρκι

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 - 19:59

Ο προπονητής των Βεστφαλών, Μάρκο Ρόζε, ανακοίνωσε πώς ο Βέλγος μέσος και ο Ελβετός τερματοφύλακας θα αποχωρήσουν το φετινό καλοκαίρι.

Ντόρτμουντ: Τέλος εποχής για Βίτσελ και Μπούρκι

Σε μια νέα εποχή μπαίνει από την επόμενη αγωνιστή περίοδο η Ντόρτμουντ. Διότι το φετινό καλοκαίρι αναμένονται αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Δεν είναι μόνο η μεταγραφή του Χάλαντ στην Μάντσεστερ Σίτι. Δύο ακόμα σημαντικές μονάδες της Μπορούσια θα αποτελέσουν παρελθόν. Ο Άξελ Βίτσελ και ο Ρομάν Μπούρκι.

Δια στόματος Ρόζε οι ανακοινώσεις

Στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, ο Μάρκο Ρόζε μίλησε αρκετά για την επόμενη σεζόν. Για τα πλάνα που έχουν στην Μπορούσια και τις κινήσεις που θα γίνουν, για την επόμενη ημέρα της Ντόρτμουντ. Διότι η αποχώρηση του Χάλαντ αλλάζει κατά πολύ τα δεδομένα για τον τρόπο παιχνιδιού των Βεστφαλών. Ήδη έχει γίνει η πρώτη μεταγραφή. Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Νορβηγού επιθετικού. Μάλιστα, ήδη ανακοινώθηκε. Πρόκειται για τον Αντεγέμι. Αλλά ο Χάλαντ δεν είναι ο μοναδικός που δεν θα βρίσκεται στο Ντόρτμουντ την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το ίδιο ισχύει για τον Βίτσελ και τον Μπούρκι.

Εκτός… πλάνων ο Βέλγος και ο Ελβετός

Όπως τόνισε ο Ρόζε, ο Άξελ Βίτσελ έχει προσφέρει πολλά στην Μπορούσια, αλλά πάρθηκε η απόφαση να μην ανανεωθεί η συνεργασία μαζί του. Διότι στόχος των Βεστφαλών είναι να ρίξουν το μέσο όρος ηλικίας της ομάδας. Εκτός από τον Βίτσελ, το ίδιο θα συμβεί και με τον Ρομάν Μπούρκι. Εκτός από τον 33χρονο Βέλγο μέσο, παρελθόν θα αποτελέσει και ο 32χρονος Ελβετός γκολκίπερ. Με τους Βεστφαλούς να έχουν βγει ήδη στην αγορά για να καλύψουν τα κενά από τις αποχωρήσει των δύο έμπειρων ποδοσφαιριστών.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr