Ποδόσφαιρο

Παρί Σεν Ζερμέν: Ετοιμάζει πρόταση 120 εκατ. για Ντάρβιν Νούνιες (vid)

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 - 20:43

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, οι πρωταθλητές Γαλλίας θα κάνουν κρούση στην Μπενφίκα για τον Ουρουγουανό επιθετικό.

Παρί Σεν Ζερμέν: Ετοιμάζει πρόταση 120 εκατ. για Ντάρβιν Νούνιες (vid)

Το όνομα του Ντάρβιν Νούνιες ακούγεται έντονα στο ευρωπαϊκό μεταγραφικό στερέωμα. Πριν λίγο καιρό ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που φέρονταν να ενδιαφέρεται για τον Ουρουγουανό επιθετικό της Μπενφίκα. Τώρα, όμως, στο… παιχνίδι έχει μπει και η Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτό αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ. Και όχι μόνο ως ενδιαφέρον των Παριζιάνων. Οι πρωταθλητές Γαλλίας είναι έτοιμοι να καταθέσουν προσφορά στην πορτογαλική ομάδα άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Περιζήτητος ο Νούνιες

Το όνομα του Ουρουγουανού επιθετικού της Μπενφίκα έχει μπει στην ατζέντα της Παρί Σεν Ζερμέν. Στο Παρίσι έρχεται ένα «καυτό» καλοκαίρι. Ο Εμπαπέ είναι με το… πόδι στην πόρτα της εξόδου. Παράλληλα, ο Ντι Μαρία δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, ενώ ο Ικάρντι επίσης όλα δείχνουν πώς δεν είναι στα πλάνα για την επόμενη σεζόν. Η αναζήτηση για επιθετικό έχει ξεκινήσει στη γαλλική πρωτάθλημα. Με τον Ντάρβιν Νούνιες να είναι ο παίκτης που έχει πολλές πιθανότητες να φορέσει τη φανέλα των Παριζιάνων.

Οι Πορτογάλοι και η πρόταση της Παρί

Τα πορτογαλικά ΜΜΕ αναφέρουν πώς η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας έχει στα πλάνα της να κάνει κρούση στην Μπενφίκα. Με το ποσό που θα περιλαμβάνει η πρότασή της, να φτάνει στα 120 εκατομμύρια ευρώ. Μια πρόταση που είναι δεδομένο πώς θα εξετάσουν σοβαρά στην πορτογαλική ομάδα. Η απώλεια του πρωταθλήματος έχει επιφέρει απώλεια εσόδων στην ομάδα της Λισσαβόνας. Με το ποσό που φέρονται να δίνουν οι Γάλλοι, είναι αρκετά πιθανό ο Νούνιες να μετακομίσει από τη πορτογαλική στη γαλλική πρωτεύουσα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr