Ποδόσφαιρο

Δεν ανανεώνει ο Λεβαντόβσκι με Μπάγερν

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 - 21:29

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει αποφασίσει να φύγει από την Μπάγερν Μονάχου και οι αντιστάσεις των “Βαυαρών” φαίνεται ότι μειώνονται.

Δεν ανανεώνει ο Λεβαντόβσκι με Μπάγερν

Η απόφαση έχει παρθεί από τον Πολωνό άσσο και είναι οριστική είναι η απόφαση του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπάγερν,

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της Bild είναι σίγουρος για την απόφασή του να μην επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Μπάγερν είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, με τους Βαυαρούς να είναι διατεθειμένοι να επιτρέψουν στον Πολωνό σταρ να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι.

Με αυτά λοιπόν τα δεδομένα ότι ο Λεβαντόβσκι έχει ξεκαθαρίσει στους ιθύνοντες του συλλόγου ότι δεν επιθυμεί να ανανεώσει μετά το 2023, όταν και ολοκληρώνεται το τρέχον συμβόλαιό του με την ομάδα και η Μπάγερν από την πλευρά της είναι πρόθυμη να τον πουλήσει. Σύμφωνα πάντα με το τελευταίο ρεπορτάζ , το ποσό που αξιώνει για εκείνον ο Γερμανικός σύλλογος ανέρχεται στα 35 με 40 εκατ. ευρώ.

Όμως και κάθε έξυπνος σύλλογος, έτσι και η πρωταθλήτρια Γερμανίας είναι πολύ πιθανό να διαπραγματευτεί με διάφορες ομάδες στο τέλος της σεζόν για τη μετακίνησή του, προκειμένου να μην τον αφήσει να αποχωρήσει ως ελεύθερο την επόμενη σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα πάντως φέρεται να είναι διατεθειμένη να προσφέρει αυτό το ποσό, ώστε να ντύσει τον Λεβαντόφσκι στα μπλαουγκράνα ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Λεβαντόφσκι, έχει κερδίσει τα πάντα με την Μπάγερν Μονάχου, στις οχτώ σεζόν που βρίσκεται στον σύλλογο.

Στην Γερμανία, ο 33χρονος έκανε άλλη μια φανταστική σεζόν, έχοντας πετύχει 47 γκολ σε 44 εμφανίσεις, σε όλες τις διοργανώσεις.

Άντε να βρεις άλλον πάλι με τέτοια στατιστικά....

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr