Ποδόσφαιρο

Η Άστον Βίλα ανακοίνωσε Φελίπε Κουτίνιο

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 - 21:50

Με κάθε επισημότητα πλέον ο Φελίπε Κουτίνιο είναι παίκτης της Άστον Βίλα.

Η Άστον Βίλα ανακοίνωσε Φελίπε Κουτίνιο

Με κάθε επισημότητα πλέον ο Φελίπε Κουτίνιο είναι παίκτης της Άστον Βίλα με τους Άγγλους να ανακοινώνουν την απόκτησή του από τη Μπαρτσελόνα.

Εδώ και καιρό ήταν γνωστές οι προσπάθειες των Villagers που ήθελαν να κάνουν δικό τους τον Βραζιλιάνο με κανονική μεταγραφή και έπειτα από τις επαφές με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα βρέθηκε η χρυσή τομή για να το καταφέρουν.

Έτσι λοιπόν ολοκληρώθηκε αυτό το ενδιφέρον και Φελίπε Κουτίνιο θα είναι κα΄τοικος Αγγλίας ,μέχρι το 2026 και θα αγωνίζεται με την φανέλα της Άστον Βίλα θα. Ο Βραζιλιάνος ήταν δανεικός στην ομάδα από τη Μπαρτσελόνα και οι Άγγλοι έμειναν πολύ ευχαριστημένοι με τις εμφανίσεις του, αποφασίζοντας να τον κρατήσουν, δαπανώντας σύμφωνα με ρεπορτάζ γύρω στα 20 εκατ. ευρώ.

Βέβαια η διοίκηση της Μπάρτσα παράλληλα έχουν κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης του 29χρονου που φτάνει το 50%.

Με αυτό τον τρόπο ένα ταξίδι διάρκειας 4,5 ετών με τη Μπαρτσελόνα έφτασε στο τέλος του μετά και την απόφαση των Καταλανών να τον παραχωρήσουν για 128,5 εκατομμύρια ευρώ λιγότερα από εκείνα που δαπάνησαν τον Γενάρη του 2018 προκειμένου να τον αποκτήσουν από τη Λίβερπουλ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

PHOTO GALLERY

Η Άστον Βίλα ανακοίνωσε Φελίπε Κουτίνιο