Ποδόσφαιρο

Τρίποντο η Άντερλεχτ και… Europa League

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 - 00:54

Νίκησε 2-1 στις Βρυξέλλες την Αντβέρπ και εξασφάλισε την 3η θέση μαζί με το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Τρίποντο η Άντερλεχτ και… Europa League

Στόχος επετεύχθη για την Άντερλεχτ. Η ομάδα των Βρυξελλών νίκησε 2-1 την Αντβέρπ, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος στο Βέλγιο. Ένα αποτέλεσμα με το οποίο κατέκτησε την 3η θέση και πήρε το εισιτήριο για το UEFA Europa League της νέας σεζόν.

Η δουλειά έγινε στο πρώτο ημίχρονο

Η Άντερλεχτ μπήκε δυνατά στο ματς. Και κατάφερε να προηγηθεί πριν τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου στο ματς. Κέρδισε πέναλτι, ο Γκόμεζ το εκτέλεσε εύστοχα και άνοιξε το σκορ (1-0). Στο φινάλε του πρώτου 45λεπτου ήρθε και το 2-0. Αυτή τη φορά σε θέση βολή βρέθηκε ο Αμούζου που σημάδεψε σωστά και έφερε την ομάδα του, πολύ κοντά στη νίκη. Όπως αποδείχθηκε, αυτά τα δύο γκολ ήταν τελικά αρκετά.

Η Αντβέρπ μείωσε αλλά…

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άντερλεχτ συνέχισε να έχει το έλεγχο του ματς. Διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Δημιούργησε και πάλι ευκαιρίες για να σκοράρει κι άλλα γκολ. Δεν το πέτυχε. Έτσι, στο τελευταίο δεκάλεπτο η Αντβέρπ κατάφερε να σκοράρει. Μείωσε σε 2-1, στο 84’, με το τέρμα του Σεκ με κεφαλιά. Αλλά ως εκεί. Δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω κι έτσι, η Άντερλεχτ κράτησε τη νίκη και πήρε το εισιτήριο για το UEFA Europa League της επόμενης περιόδου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr