Ποδόσφαιρο

Μίλαν: Τελεσίγραφο από τους επίδοξους αγοραστές!

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 - 11:14

Στον «αέρα» είναι η εξαγορά της Μίλαν από το επενδυτικού fund Investcorp μετά την… κωλυσιεργία στις διαπραγματεύσεις με την παρούσα διοίκηση των «ροσονέρι».

Μίλαν: Τελεσίγραφο από τους επίδοξους αγοραστές!

Η Μίλαν από το 2018 έχει περάσει στα χέρια της Elliott Management Corporation που τις τελευταίες εβδομάδες βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την Investcorp και οι δύο πλευρές φέρεται να είχαν συμφωνήσει για την εξαγορά έναντι 1,2 δις ευρώ. Τις τελευταίες ημέρες προέκυψε πάντως ενδιαφέρον από το fund Red Bird που κατέθεσε πρόταση έναντι 1,1 δις ευρώ και άλλαξε τους συσχετισμούς!

Σύμφωνα, με δημοσιεύματα της a Gazzetta dello Sport που αργότερα αναπαράχθηκε και από τα μέσα που εμπλέκονται με την Μίλαν, η νέα πρόταση έφερε το τελεσίγραφο από την Ιnvestcorp που ζήτησε άμεσα απάντηση από την Elliott. Η Elliott φέρεται να προτιμά την νέα πρόταση του fund που εδρεύει στο Μπαχρέιν λόγω διαφορά στον τρόπο αποπληρωμής, αν και όλες οι πλευρές τηρούν βέβαια σιγή ιχθύος και συνεχίζουν τις διαπραγματευτικές κινήσεις τακτικής.

Η αμερικανική εταιρεία ανέλαβε τον σύλλογο το 2018 όταν ο Κινέζος επιχειρηματίας, Λι Γονγκίνγκ, απέτυχε να εκπληρώσει ορισμένες υποχρεώσεις και προχώρησε σε μια στρατηγική για να διορθώσει τα προβληματικά οικονομικά των επτά φορές πρωταθλητών Ευρώπης που τα τελευταία χρόνια επιδεικνύουν σταθερά αρνητικά νούμερα στους οικονομικούς δείκτες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr