Ποδόσφαιρο

Αστέρας Τρίπολης: «Κλείνει» τον Μεταξά!

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 - 13:37

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ηρακλή Μεταξά φέρεται να βρίσκεται ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς.

Αστέρας Τρίπολης: «Κλείνει» τον Μεταξά!

Η φετινή σεζόν στην Super League δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά ήδη ξεκίνησαν οι ζυμώσεις για την επόμενη χρονιά. Τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ηρακλή Μεταξά να αποχωρεί από τον ΠΑΣ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες φέρονται να αναζητούν τον αντικαταστάση του Μίλαν Ράσταβατς που μετά από τρία χρόνια αποχωρεί από την Ελλάδα για να επιστρέψει στην Σερβία καθώς έχει δεχτεί πρόταση από την Βοϊβοντίνα.

Ο Μεταξάς έχει περάσει σε πρώτο πλάνο στην Τρίπολη καθώς πιστώθηκε την εξαιρετική φετινή πορεία του «Αγιαξ της Ηπείρου» που εξασφάλισε μια θέση στην πρώτη εξάδα. Σύμφωνα μάλιστα με τα δημοσιεύματα, ο Αστέρας θα καταβάλει το buy out του που υπολογίζεται σε περίπου 90.000 ευρώ και τις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr