Ποδόσφαιρο

Εσπανιόλ: Τέλος ο Μορένο!

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 - 15:31

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εσπανιόλ αποτελεί ο Βιθέντε Μορένο και οι Καταλανοί θα ολοκληρώσουν με υπηρεσιακό προπονητή την σεζόν.

Εσπανιόλ: Τέλος ο Μορένο!

Η ήττα από την εκ των ουραγών, Αλαβές (2-1) ξεχείλισε το… ποτήρι της απογοήτευσης για τον Μορένο που απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία των Καταλανών δύο στροφές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν στην La Liga. Ο 48χρονος τεχνικός ανέλαβε την Εσπανιόλ το καλοκαίρι του 2020 και την πρώτη μάλιστα σεζόν πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στην Β΄Κατηγορία και την επιστροφή στα «μεγάλα» σαλόνια.

Φέτος, η Εσπανιόλ εξασφάλισε άνετα την παραμονή αλλά εσχάτως έδειχνε να έχει… χάσει τον προσανατολισμό της έχοντας αποκομίσει μόλις έναν βαθμό στα πέντε τελευταία ματς. Η ήττα από την Αλαβές (11/5) αποδείχτηκε καθοριστική και η διοίκηση προχώρησε στην απομάκρυνση του, με τον μέχρι πρότινος βοηθό του, Λουίς Μπλάνκο να αναλαμβάνει καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού για τα δύο τελευταία ματς. Πέραν του Μορένο, παρελθόν αποτελεί και ο αθλητικός διευθυντής Χοακίν Πέρεθ Ρουφέτε. «Είχαμε ένα κάκιστο τρίτο μισό της σεζόν και η ατμόσφαιρα ήταν αρνητική. Αυτή είναι η καλύτερη απόφαση. Όλα έχουν αρχή και τέλος» τόνισε… στωικά ο Μορένο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr