Ποδόσφαιρο

Το απίστευτο στις αποδόσεις του τελικού Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης και οι τάσεις στο Αϊντραχτ Φρανκφούρτης - Ρέιντζερς

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 - 15:47

Ο τελικός του Europa League θα είναι ο πρώτος χρονικά και μια εβδομάδα μετά θα γίνει του Champions League με το στοίχημα να ανεβαίνει και να διαμορφώνει ανάλογα τις αποδόσεις.

Το απίστευτο στις αποδόσεις του τελικού Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης και οι τάσεις στο Αϊντραχτ Φρανκφούρτης - Ρέιντζερς

Το επόμενο 20ήμερο θα γίνουν οι τελικοί των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της UEFA. Η αρχή γίνεται με αυτόν του Europa League Conference.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κοντράρεται με την Ρέιντζερς. Το παιχνίδι θα γίνει την Τετάρτη (18/5) στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν" της Σεβίλλης.

Οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν βγάλει ήδη τις τιμές τους για τα κύρια σημεία, αλλά και τα επιμέρους που προσφέρουν. Οι επιλογές τους είναι πάρα πολλές.

Στην παρούσα φάση θα δούμε που πάει η τάση αναφορικά με τον άσο, το διπλό και το Χ.

Μέχρι στιγμής τα περισσότερα πονταρίσματα τα δέχεται η Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Με αποτέλεσμα ο άσος της να έχει πέσει ακόμα και στο 2,30. Δηλαδή πλέον το σετ δεν είναι μοιρασμένο. Πολλοί βλέπουν νίκη της Άιντραχτ και κατάκτηση του τροπαίου. Ειδικά μετά από αυτό που έκανε στην Μπαρτσελόνα.

Από την άλλη πλευρά η νίκη της Ρέιντζερς δίνεται πάνω από 3.00. Υπάρχει και υψηλό στο 3.20, αλλά κυρίως δίνεται κατά μέσο όρο στο 3,10.

Σχετικά με την ισοπαλία στο 90λεπτο είναι στο 3,40 κατά μέσο όρο. Αυτό δεν αναμένεται να αλλάξει έως και την έναρξη της αναμέτρησης.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το Σάββατο (28/5) θα γίνει ο μεγάλος τελικός του Champions League ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Ρεάλ Μαδρίτης. Το ματς θα γίνει στο "Σταντ Ντε Φρανς" του Παρισιού.

Μυθικός τελικός, ανάμεσα σε δύο μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Κι έτσι το ενδιαφέρον αναμένεται να είναι μεγάλο.

Μεγάλο το ενδιαφέρον και για το στοίχημα. Με τις εταιρίες να έχουν βγάλουν ήδη τις αποδόσεις τους. Μάλιστα υπάρχει μεγάλο φαβορί και είναι κάτι που συζητιέται πολύ.

Πιο συγκεκριμένα η Λίβερπουλ δίνεται σαν το απόλυτο φαβορί. Γιατί η νίκη της είναι στο 2,00 κατά μέσο όρο. Με την τάση να είναι για να πέσει κι άλλο.

Η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης δίνεται πάνω από 3,40, σε αρκετές περιπτώσεις και στο 3,60. Κάτι που έχει προκαλέσει συζήτηση αφού οι Μαδριλένοι φέτος έχουν αποδείξει πως δεν είναι ξεγραμμένοι. Με απίστευτες ανατροπές πέρασαν τις Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι.

Όσο για την ισοπαλία στο 90λεπτο είναι κατά μέσο όρο στο 3,60.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr