Ποδόσφαιρο

Παρί Σεν Ζερμέν: Στο στόχαστρο ο Νταντζούμα

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 - 16:25

Οι εξαιρετικές φετινές εμφανίσεις του Αρνάουτ Νταντζούμα έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων και η Παρί Σεν Ζερμέν προστέθηκε στην λίστα των… μνηστήρων για την υπογραφή του.

Παρί Σεν Ζερμέν: Στο στόχαστρο ο Νταντζούμα

Ο Ολλανδός επιθετικός εντυπωσίασε φέτος στην… τρελή πορεία της Βιγιαρεάλ στο Champions League και δείχνει έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ο 24χρονος επιθετικός σημείωσε έξι γκολ φέτος με το «κίτρινο υποβρύχιο» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (ρεκόρ συλλόγου) και μπήκε έτσι στα… μπλοκάκια αρκετών συλλόγων εντός και εκτός Ισπανίας. Η Λίβερπουλ φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του αλλά σύμφωνα με ολλανδικά δημοσιεύματα, η Παρί Σεν Ζερμέν έχιε πλέον τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του. Όπως μάλιστα αναφέρει το Voetbal International, οι πρωταθλητές Γαλλίας ετοιμάζουν πρόταση 45 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Ο Νταντζούμα έχει αγωνιστεί έξι φορές με την Εθνική ομάδα της Ολλανδίας και στην πρώτη του σεζόν στην La Liga με την φανέλα της Βιγιαρεάλ, έχει σημειώσει 16 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Στα τελευταία ματς έχει τεθεί εκτός δράσης λόγω τραυματισμού.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr