Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Όλοι μέσα για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 - 19:47

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε 33 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ολυμπιακός: Όλοι μέσα για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Φινάλε της σεζόν στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον Ολυμπιακό στη φετινή σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» το βραδάκι του Σαββάτου (14/5, 20:00) αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ. Στην αναμέτρηση που θα προηγηθεί της φιέστας που θα κάνουν οι πρωταθλητές για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Με 33 παίκτες η αποστολή.

Αποστολή χωρίς απουσίες για τον Ολυμπιακό

Λογικό και αναμενόμενο να μην υπάρχουν απόντες στην αποστολή των «ερυθρολεύκων». Ο Πέδρο Μαρτίνς τους έχει όλους μέσα, καθώς μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, θα ακολουθήσει η απονομή του πρωταθλήματος. Έτσι, μετά την τελευταία προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού, ανακοινώθηκαν και οι παίκτες που υπολογίζονται για το σαββατιάτικο ματς. Με τον τεχνικό των Πειραιωτών να έχει 33 παίκτες στη διάθεσή του.

Οι παίκτες που υπολογίζει ο Μαρτίνς

Στην αποστολή, λοιπόν, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει όλους τους παίκτες που έχουν αγωνιστεί έστω κι ένα λεπτό στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι και μια κίνηση επιβράβευσης για τη συνολική τους προσπάθεια στη σεζόν. Εξάλλου, μετά το φινάλε του ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ θα παραλάβουν τα αναμνηστικά τους μετάλλια για το 47ο πρωτάθλημα στην ιστορία των «ερυθρολεύκων». Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται αναλυτικά από τους Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσο, Ουσεϊνού Μπα, Μπαγκαλιάνη, Μπουχαλάκη, Καρβάλιο, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Φορτούνη, Ονιεκούρου, Κανέ, Καραργύρη, Καρμπόβνικ, Κίτσο, Κρίστινσον, Κούντε, Λαλά, Λόπες, Μαντί Καμαρά, Μανωλά, Μασούρα, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλο, Ροντρίγκες, Τικίνιο, Παπασταθόπουλο, Σουρλή, Τζολάκη, Βατσλίκ, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.