Ποδόσφαιρο

Άρης: Ανέτοιμος ο Σάσα - Εκτός και με την ΑΕΚ

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 - 21:39

«Τελικός» με έπαθλο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι ο αυριανός αγώνας του Άρη με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Μπούργος απέκλεισε τον Βραζιλιάνο μέσο.

Άρης: Ανέτοιμος ο Σάσα - Εκτός και με την ΑΕΚ

Ματς που έχει αξία πολύ μεγαλύτερη από τους τρεις βαθμούς είναι το αυριανό (14/5, 20:00) που δίνει ο Άρης με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης». Οι δύο ομάδες έχουν 56 βαθμούς και ο νικητής θα αποκτήσει τεράστιο προβάδισμα για την έξοδο στην Ευρώπη.

Εκτός αποστολής ο Σάσα

Ένα από τα ερωτηματικά που υπήρχαν στην πλευρά του Άρη ήταν η παρουσία ή όχι του Λούκας Σάσα στην αποστολή. Ο Βραζιλιάνος μέσος έχασε τα δύο τελευταία ματς κόντρα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Την Πέμπτη μπήκε ξανά σε κανονικά ρυθμό προπονήσεων. Ωστόσο κρίθηκε ανέτοιμος. Για το λόγο αυτό, ο Χερμάν Μπούργος επέλεξε να τον αφήσει εκτός αποστολής για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Επιπρόσθετα, ο Αργεντινός προπονητής δεν υπολογίζει ακόμα του Γκάνεα, Εντιαγέ, Μπεναλουάν και Κριστιάν Λόπεθ που είναι τραυματίας. Επιπλέον, εκτός αποστολής έμειναν και οι Χαΐροβιτς και Ντένις.

Οι «εκλεκτοί» του Μπούργος

Σε ό,τι αφορά τώρα την αποστολή των «κίτρινων» της Θεσσαλονίκης. Ο προπονητής του Άρη συμπεριέλαβε σε αυτή 21 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Κουέστα, Σιαμπάνη, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Καμαρά, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μπερτόγλιου, Μαντσίνι, Ματίγια, Σούντγκρεν, Λουίς Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Σάκιτς, Λούμορ, Δεληζήση, Μάνο, Μαρμαρίδη και Ασλανίδη. Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, το πιθανότερο είναι πώς θα εμπιστευτεί τους 11 που ξεκίνησαν και την περασμένη Τετάρτη, στο ματς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.