Ποδόσφαιρο

Η αποστολή του Παναθηναϊκού με ΠΑΣ

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 - 22:39

Η ομάδα του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Σέρβος προπονητής έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδος.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού με ΠΑΣ

Μετά την νικηφόρα βραδιά στο Φάληρο οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώσαν την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο παιχνίδι play off με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μια νίκη χωρίζει από την εξασφάλιση της επιστροφής στην Ευρώπη τον Παναθηναϊκό και οι 3 βαθμοί αποτελούν μονόδρομο για το «τριφύλλι» !

Στην σημερινή πρωινή προπόνηση οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον τραυματία Ιωαννίδη, που κάνει θεραπεία, όπως και τον Αγιούμπ που κάνει ατομικό πρόγραμμα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Σάντσες, ενώ επέστρεψε ο Γκατσίνοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα.

Σε αυτοί βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Βαγιαννίδης.

Οι «πράσινοι» θέλουν να τελειώνουν με τη θέση που δίνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και στη συνέχεια να ασχοληθούν με τον τελικό Κυπέλλου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

PHOTO GALLERY

Η αποστολή του Παναθηναϊκού με ΠΑΣ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού με ΠΑΣ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού με ΠΑΣ