Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Ο Αραούχο στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 - 22:55

Ο Αργεντινός νίκησε το… χρόνο, έβγαλε μέρος της προπόνησης και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος τον πήρε στην αποστολή για τον «τελικό» με τον Άρη.

ΑΕΚ: Ο Αραούχο στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη είδηση περιλάμβανε, για τους «κιτρινόμαυρους», η τελευταία προπόνηση πριν το καθοριστικό ματς της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στον Άρη, το Σάββατο (14/5, 20:00) στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Σέρχιο Αραούχο βγήκε νικητής στη μάχη με το χρόνο, έβγαλε μέρος του προγράμματος και μπήκε στην αποστολή για το καθοριστικό ματς που θα κρίνει την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Αραούχο «έσπασε» τα κοντέρ!

Ο τραυματισμός του Αργεντινού επιθετικού και η αρχική εκτίμηση για την κατάστασή του, δεν ήταν ευχάριστη για την ΑΕΚ. Όλα έδειχναν πώς θα έχανε το υπόλοιπο της σεζόν. Όμως, ο ίδιος έκανε μια μεγάλη υπέρβαση. Ακολούθησε το πρόγραμμα αποθεραπείας του με ευλάβεια. Έτσι ξεπέρασε σε χρόνο… ρεκόρ το πρόβλημα που είχε. Την Παρασκευή έβγαλε μέρος της προπόνησης. Έτσι, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Με βάση την κατάσταση του, μπορεί να αγωνιστεί για περίπου 20 λεπτά. Κι αν η εξέλιξη του αυριανού ματς με τον Άρη το επιβάλλει, τότε θα μπει στο ματς για να βοηθήσει την ΑΕΚ.

Η αποστολή για τη Θεσσαλονίκη

Σε ό,τι αφορά την αποστολή, εκεί οι απουσίες είναι γνωστές. Ο Βράνιες μαζί με τον Γέβτιτς συνέχισαν την αποθεραπεία τους. Από την πλευρά του ο Σιμόες έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης. Όσον αφορά στον Γαλανόπουλο, γυμνάστηκε ατομικά και συνεχίζει τη δουλειά για να επιστρέψει 100% καλά στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Η αποστολή που ταξίδεψε για τη Θεσσαλονίκη περιλαμβάνει 22 ποδοσφαιριστές. Στη διάθεση του Οφρυδόπουλου, για το καθοριστικό ματς με τον Άρη, είναι οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ και Τάνκοβιτς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.