Ποδόσφαιρο

Άφησαν ανοικτούς «λογαριασμούς» Λούτον και Χάντερσφιλντ

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 - 23:50

Το πρώτο τους ματς για τα πλέι οφ ανόδου από την Championship στην Premier League έληξε ισόπαλο (1-1). Η πρόκριση στον τελικό της ανόδου θα κριθεί τη Δευτέρα.

Άφησαν ανοικτούς «λογαριασμούς» Λούτον και Χάντερσφιλντ

Η πρόκριση στον τελικό ανόδου, από την Championship στην Premier League, δεν ξεκαθάρισε μετά το πρώτο 90λεπτο ανάμεσα στην Λούτον και τη Χάντερσφιλντ. Το πρώτο ματς των δύο ομάδων έληξε χωρίς νικητή. Ισοπαλία 1-1 και στο δεύτερο ματς, τη Δευτέρα, θα ξεκαθαρίσει ποιος θα βρεθεί στο ματς των 200 εκατομμυρίων ευρώ!

Κόντρα επίθεση και προβάδισμα για τη Λούτον

Σε ένα τόσο σημαντικό ματς που παίζονταν πολλά, οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς. Στο 12’ η Χάντερσφιλντ κατάφερε να σκοράρει και να αποκτήσει ψυχολογικό αβαντάζ για τη συνέχεια. Σε μια φάση που ξεκίνησε από το κλέψιμο του Σαρ, τη γρήγορη αντεπίθεση των φιλοξενούμενων και την κάθετη πάσα για τον Σινάνι. Ο επιθετικός από το Λουξεμβούργο έκανε την κίνηση, μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον Ίνγκραμ, καθώς σημάδεψε την κλειστή του γωνία (0-1).

Η Χάντερσφιλντ απάντησε με «στατική» φάση

Ενα γκολ που άλλαξε τα δεδομένα. Παρόλα αυτά, η Λούτον δεν αποσυντονίστηκε. Αντίθετα, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Άρχισε να κάνει οργανωμένες επιθέσεις. Και τελικά, στο 31’ έφτασε στην ισοφάριση. Η πίεση των γηπεδούχων για να βρουν το δρόμο για τα δίχτυα απέδωσε. Μετά την εκτέλεση φάουλ του Νέισμιθ από τα αριστερά, ο Μπράντλεϊ κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής ισοφάρισε (1-1). Στα εναπομείναντα 60 λεπτά δεν άλλαξε κάτι και όλα θα κριθούν στο δεύτερο ματς, στην έδρα της Χάντερσφιλντ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr