Ποδόσφαιρο

Ρονάλντο για το μέλλον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 - 11:02

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι της ομάδας και μίλησε για τον καινούργιο προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας, αλλά εμφανίστηκε και αισιόδοξος για την παρουσία του στην ομάδα.

Ρονάλντο για το μέλλον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πολλά δημοσιεύματα στην Αγγλία έκαναν λόγο για την επιθυμία του νέου προπονητή της ομάδας, Έρικ Τεν Χαχ, να μην μείνει στην ομάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Επίσης νεότερα έκαναν λόγο για τις τάσεις φυγής που έχει ο παίκτης και πώς υπάρχουν συζητήσεις για την επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτά εν τέλη, φάνηκαν να ξεκαθαρίζουν ύστερα την συνέντευξη που έδωσε ο σταρ της Μάντσεστερ αναφερόμενος στον καινούργιο προπονητή της ομάδας ο οποίος είναι έτοιμος να αναλάβει καθήκοντα στην αρχή της σεζόν. Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Αυτό που ξέρω για εκείνον είναι ότι έκανε εξαιρετική δουλειά στον Άγιαξ και ότι είναι ένας έμπειρος προπονητής. Πρέπει όμως, να του δώσουμε χρόνο.

Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν με τον τρόπο που θέλει. Είμαστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι, όχι μόνο ως παίκτες, αλλά και ως οπαδοί. Του εύχομαι τα καλύτερα και ας πιστέψουμε ότι την επόμενη χρονιά θα κερδίσουμε τρόπαια".

O Ολλανδός τεχνικός έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο και πρέπει να βρει αντίδοτο σε αυτή την βαριά άρρωστη Γιουνάιτεντ. Η χρονιά ήταν απογοητευτική για τους "κόκκινους διαβόλους", και η αλήθεια είναι πώς άμα δεν ήταν παρών και ο Πορτογάλος τα πράγματα θα ήταν ακόμα πιο δύσκολα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr