Ποδόσφαιρο

Φεύγει ο Μεταξάς από τον ΠΑΣ

Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 - 12:36

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απ' ότι φαίνεται θα χρειαστεί να βγει στην αγορά για την αναζήτηση καινούργιου προπονητή, αφού όπως έγινε γνωστό, ο Μεταξάς δεν θα συνεχίσει στην ομάδα την καινούργια χρονιά.

Φεύγει ο Μεταξάς από τον ΠΑΣ

Ο "Γερμανός αρχιτέκτονας" του ΠΑΣ δεν θα συνεχίσει να κάθεται στο πάγκος της ομάδας των Ιωαννίνων, αφού έγινε γνωστό πριν από λίγο πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα της Τρίπολης φέρεται πως κατέβαλε το ποσό της ρήτρας που υπήρχε στο συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού και τον έκανε δικό της. Έχουν ακουστεί κάποια ονόματα για τον διάδοχό του, όπως αυτό του Αυστραλού τεχνικού Άρθρουρ Πάπας, αλλά είναι αρκετά νωρίς για αποφάσεις για τους Ηπειρώτες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr