Ποδόσφαιρο

Ρεάλ Μαδρίτης: Βίνι μέχρι το 2028

Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 - 13:25

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να δέσει από νωρίς τον νεαρό Βραζιλιάνο σταρ, και ήδη φέρεται πως ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις για να συμβεί αυτό.

Ρεάλ Μαδρίτης: Βίνι μέχρι το 2028

Ρεάλ Μαδρίτης και Βινίσιους θα κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έτσι ώστε να βρουν την χρυσή τομή για την ανανέωση του συμβολαίου του. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Ρεάλ είναι έτοιμη να του προσφέρει νέο 4ετές συμβόλαιο με αύξηση αποδοχών που θα φτάνουν τα 10 εκατομμύρια συν τα μπόνους. Αυτή θα είναι μία πολύ γενναιόδωρη αύξηση αφού ο νεαρός λαμβάνει αυτή τη στιγμή 4 εκατομμύρια ετησίως. Συν αυτού, η Ρεάλ θα προσθέσει και ρήτρα αποδέσμευσης 1 δις, έτσι ώστε να είναι σίγουρη πως δεν θα χάσει τον ποδοσφαιριστή της. Οι δύο πλευρές λογικά θα έρθουν σε συμφωνία και ο Βινίσιους θα γίνει ηγεμόνας στη Μαδρίτη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr