Ποδόσφαιρο

ΠΑΟK: Τρέλα για τα εισιτήρια του Τελικού!

Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 - 15:19

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, μέσα σε 24 ώρες εξαντλήσαν 4.000 εισιτήρια για το τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναικό. Και από ότι όλα φαίνονται θα δώσουν βροντερό παρών στο ΟΑΚΑ. 

ΠΑΟK: Τρέλα για τα εισιτήρια του Τελικού!

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για το μεγάλο τελικό του Κυπέλλου. Όπου θα γίνει στις 21 Μαίου με αντίπαλο τον Παναθηναικό, με μεγάλο στόχο το 9ο τρόπαιο στην ιστορία τους.

Έτσι στις τάξεις των Οπαδών υπάρχει μεγάλη δίψα για αυτό το μεγάλο τελικό, καθώς από την Παρασκευή που βγήκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια. Υπήρξε τεράστια κινητικότητα από τους φιλάθλους και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μέσα σε δύο 24ώρα να εξαντληθούν 4.000 εισιτήρια. Ενώ έχουμε ακριβώς μία εβδομάδα μέχρι το ραντεβού του ΟΑΚΑ.

Από την Πέμπτη και μέχρι την Κυριακή τα Μεσάνυχτα θα είναι μόνο για κατόχους που έχουν διαρκείας. Ενώ από τη Δευτέρα το πρωί θα πάρουν τα εισιτήρια του όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να βρεθεί την 21η Μαίου δίπλα στην ομάδα και να τη στηρίξει σε αυτή τη τεράστια προσπάθεια που θα καταβάλει για να φέρει άλλο ένα τρόπαιο στην Θεσσαλονίκη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.