Ποδόσφαιρο

Τρομερή Σέλτικ, νίκησε εύκολα τη Μάδεργουελ!

Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 - 16:09

Η Σέλτικ επικράτησε εύκολα στην έδρα της 6-0 την Μάδεργουελ. Και ολοκλήρωσε με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Σκωτίας. 

Τρομερή Σέλτικ, νίκησε εύκολα τη Μάδεργουελ!

Η Σέλτικ ήταν εντυπωσιακή για άλλη μία φορά στο σπίτι της, αφού δεν άφησε να μπει η αντίπαλος σε κάποιο σημείο του ματς στη διεκδίκηση του αγώνα. Έτσι εν τέλι κατάφερε να φτάσει εύκολα στη νίκη με το ευρύ 6-0. Και με αυτό το τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Σκωτίας στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι παίκτες της Σέλτικ, στο πρώτο μέρος ήταν απόλυτοι πρωταγωνιστικές από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Αφού κατάφεραν να επιβάλουν το εκπληκτικό ρυθμό που έχουν κάθε φορά που παίζουν στο σπίτι τους. Έτσι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 21ο λεπτό με τον Φουρουχάσι. Ενώ μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, βρήκαν άλλα δύο τέρματα, πρώτα στο 40ο λεπτό με δράστη τον Τούρνμπουλ και στο 45ο λεπτό με τον Φουρουχάσι.

Στο δεύτερο μέρος, δεν σταμάτησαν σε αυτό το 3-0, καθώς πίεσαν και άλλα τέρματα. Με αποτέλεσμα να βρουν άλλα τρία τέρματα. Το πρώτο μπήκε στο 59ο λεπτό με σκόρερ το Ζότα, στο 68ο λεπτό βρήκε δίχτυα ο Έλληνας Κώστας Γιακουμάκης, ενώ το κερασάκι στη τούρτα βρήκε για άλλη μία φορά ο Γιακουμάκης. Έτσι στο τέλος έφτασαν σε αυτή τη πολύ εύκολη επικράτηση. Και εν τέλι τερμάτισαν στην κορυφή του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα από τη νέα σεζόν να αγωνισθεί στο Champions League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr