Ποδόσφαιρο

Χαρτς - Ρέιντζερς 1-3

Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 - 16:43

Η Ρέιντζερς κέρδιζε εκτός έδρας 1-3 με την Χαρτς. Και απέκτησε τεράστια ψυχολογία ενόψει του μεγάλου τελικού με την Άιντραχτ για το Εuropa League. 

Χαρτς - Ρέιντζερς 1-3

Η Ρέιντζερς ήταν πολύ ανώτερη, απέναντι στην πολύ καλή για φέτος Χαρτς. Καθώς πέρασε με το μεγάλο διπλό 1-3 από την έδρα της. Και έδειξε πολύ αγριεμένη και πανέτοιμη για το μεγάλο τελικό απέναντι στην Γερμανική Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το θεσμό του Europa League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους, να έχουν την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο, να έχει κάποιες καλές στιγμές μπροστά από την εστία της Ρέιντζερς, με αποτέλεσμα εν τέλι να βρουν το γκολ και το μεγάλο προβάδισμα στο 24ο λεπτό με τον Χάρινγκ. Ωστόσο στη συνέχεια άλλαξε το σκηνικό, καθώς οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην απόλυτη ανατροπή πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Πρώτα στο 33ο λεπτό με σκόρερ τον Ιτέν, ενώ στο 45ο λεπτό ήρθε να κάνει το 1-2 ο Λόουρι.

Στο δεύτερο μέρος τώρα, το παιχνίδι ήταν πολύ καλό σε ρυθμό, πολλές φάσεις, αλλά φυσικά και πολλές σκληρές μονομαχίες. Ωστόσο καμία από τις δύο ομάδες δεν βρήκε το γκολ, οι γηπεδούχοι να φέρουν το ματς στα ίσια, οι από την άλλη οι φιλοξενούμενοι να βρουν το τρίτο τέρμα, με αποτέλεσμα να φτάσουν στη νίκη. Εν τέλι η ομάδα των Χριστιανών ήταν αυτοί που βρήκε το τέρμα στο 81ο λεπτό με τον Μάκινον.

Έτσι παρέμεινε αυτό το 1-3 μέχρι το τέλος του αγώνα. Και Έτσι πανηγύρισαν αυτή τη τεράστια επιτυχία, όπου ολοκλήρωσαν με το ωραιότερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Σκωτίας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr